Merhaba arkadaşlar bu şikayeti yazma sebebim mağduriyetimin boyutlarını gormenizdir... Bir anlık yanlış verilmiş karar ile psikolojim ne kadar bozuldu biraz uzun olacak ama lutfi okuyun ve ders alın lutfen.!
Tuğba yalcın studio ya evim cok yakın olduğu icin ara sıra fon cektirmeye ve duzenli keratin botox yaptırmaya giderdim ve memnundum...
15.10.2021 tarihinde saclarıma acma boyama, sombre ve keratin botox işlemi yaptırmak icin Tuğba yalcın studio ya gittim.
İşlemin bekleme suresinde sigara molası icin bahceye cıktım.
Tuğba hanım da boştu ve bir masada oturuyordu laf lafı acarken konu kaşlara geldi.
Kaşlarımı yapabileceğini ve bana Cok yakışacağını İşte gercek kaş kılımızın renginde ve inceliğinde yaptıklarını Altın Oran olcu alıp o şekilde yaptıklarını vs hepsini detaylı anlattı.
Ve Şansıma şu an boş olduğunu sacımı Beklerken beni hemen microblaiding icin alabileceğini soyledi. (normalde hep doluymuş)
Ve o kadar hızlı konuşup ikna ediyorki Keşke kabul etmeseydim Allahım.
(Ben kaşlarımı daha once bir bir bucuk yıl aralıklarla, gercek bir sanatcı olan Pinkart beauty Center da Gulay Ozturk hanımefendiye kaşlarımı yaptırdım ve cok cok memnundum. Fakat şoyle bir problem vardı, yeri evime cok uzak olduğu icin ve ben hafta sonu dahil cok yoğun calıştığım icin randevuları ayarlamak cok cok zor oluyordu. Ve tekrar kaşımı yaptırma zamanı gelmişti.)
Memnun olduğum bir yer varken neden boyle bir aptallık yaptım bilmiyorum...
Hızlıca Instagram'da dolaştım işte odullu kaş tasarımcısı resimleri, gelen giden muşterilerin videoları cazip geldi sanırım bir anda karar verdim.
Fakat Resmen kabusun icine duştum!
Tuğba hanımın boyle bir hata yapacağını hic duşunmemiştim cunku kendisini sosyal medyadan tanıttığı haliyle bu işte bir numara ve odullu bir kaş tasarımcısıydı!
Kaşım yapıldı fakat once cetvelsiz kalemle cizdi
Zaten kaşlarım şekil olarak duzgun olduğu icin ust kıvrımlarda boşlukları doldurulacaktı, kaşa olduğundan cok farklı bir tasarım yapılmayacaktı.
Bitince bir boya surduler kalktığımda Rengi falan gormuyorum Cunku siyah kaplı o boya biraz bekleyince silinecekti ve surprizz diyecekler harika kaşlarımı gorecektim.
Neyse boya silindi ben şokk! Simsiyah ve kalın ama en onemlisi sağ ve sol kaş ust kıvrımlar birbirinden tamamen farklıydı, Biri tam koşeli biri deve horgucu gibi cıkık yuvarlak.
Ayyy nasıl bir şey oldu bu Tuğba hanım olmadı dediğimde
"Iyileşme surecinden sonra bakarız daha kabuklanıp kabuklar kalkacak renk değişecek beğenmediğin yer varsa duzeltiriz dedi.
Ve hızlıca başından savdı. Sonra bir daha gormedim.
(Bu arada sacım boyanıyor, sombre yapılıyor ve yıpranma icin enzo keratine ikna ettiler, cunku iş yerine giderken fon cekmene gerek kalmaz ve cok guzel bakım yapar, keratin botokstan daha iyi ve kaliteli dediler 5-10 gun sonra ya Enzo icin randevu verdiler. Halbuki ben keratin nem botokstan cok memnun iken Enzo yuksek ısı presle saclarımı tamamen yaktı. Duz ama catır cutur bir şey nem falan yok kurtarmak icin sacıma yaptırmadığım bakım kalmadı bu olay da ayrı bir hikaye)
Kaşlarımın İyileşme sureci gecti kabuklar dokuldu ve aman Allah'ım Halim Berbat.
Bir de cok yoğunum insanlarla ic iceyim, Yurtici yurt dışı seyahatlerim var.
Deve horgucu gibi olan kaşımı her gun fondotenle ince fırcayla uzerinden gecip Kamufle etmeye calışıyorum.
Bir gun pes ettim kahkul kestim, Bergen gibi bir gozumu kahkulle kapatıp geziyorum, ( Normalde hayatımda hic kahkul kestirmedim nefret ederim aslında)
Zamanı geldiğinde tekrar gittim, kaşımın bir tarafı koşeli diğer tarafı bildiğiniz yusyuvarlak hatlı
Ve rengi acılmadı dediğimde (ki zaten goruyor) bunda hicbir şey yok benim boyam kaliteli kahverengiydi Senin Tenin ile ilgili olabilir belki, ve daha yeni, acılır bu renk dedi.
Yuvarlak olanı diğerine ben uydururum, onu da koşeli yaparım dedi ve 2. Seans rotuş işlemine gectik.
Ama Gecmez olaydım...
Duzelttiği taraf Diğer taraftan o kadar yuksekte ki inanamazsınız
Eğer buraya video yuklenebiliyorsa video yukleyeceğim fotoğraf yukleniyor sa fotoğraf yukleyeceğim.
Bu arada benim psikolojim bozuldu... Saclarımı kaşımı yaptırdığım ilk gun kahverengiye boyatıp sonra sombre yaptırmıştım. Tenimle uyumlu olarak. Ve bunun icin bile bir ton para vermiştim onlara.
Kaş icinde ayrı tabi.
Aradan 4 ay gecti kaşlarda hicbir acılma yok ve yamuk, sağ Kaş fuze gibi yukarı kadar taşırılmış.
Hemen başka bir yerde solusyonla silme işlemine gectim. Bu iş oldukca pahalı Ve inanılmaz sancılı acılı bir işlem.
Işlemi yaptırdığım yer oldukca kaliteli ve işinde uzman bir yer.
1 seansta gozle gorulur hicbir acılma olmadı
Ve cılgınlar gibi canım yanıyor
Aradan 2 ay gecti ikinci solusyonla acma işlemi.
Şu an 10 gun oldu ve hala hicbir acılma yok gercekten Cıldırmak uzereyim
1. Hem aynaya baktığımda yuzumden nefret ettim
2. Cok şiddetli Acılar Cektim,
3. Hem o kadar cok zaman ve para kaybettim
4. Uykularım bozuldu sinirlerim bozuldu

Şimdi diyeceksiniz ki neden Tuğba Hanım'a tekrar gitmediniz duzeltmesi icin.?
Profesyonel birisi
1. Birinci Gittiğimde memnuniyetsizliğimi soylediğimde
Gecer gecer deyip beni başından savmazdı.
2. İkinci gittiğimde ben bunu duzeltirim deyip daha da berbat edip işlemi derinin alt tabakalarına kadar işlemezdi Hem de berbat bir boyayla!
Silen kişi Normalde bu kadar Derine inilmez ya dedi.
Kaliteli organik boya kullanılmazsa ve hata yapılırsa silmek 7-8 seansı bile bulabiliyor diyor
bir seans 1200 TL
Hadi parayı gectim onemli değil diyelim, bu kadar iğneli sildirme işleminden kaşlarda tamamen kurtulma olmuyor ve iz kalıyor.
Allah'ım resmen Cehennem hayatı ve azabı yaşıyorum.
Abartıyorsunuz demeyin cunku gorsellik benim icin cok onemli.
Kaş renginden dolayı Saclarımı bile simsiyah boyattım.
Cok cok cok mutsuzum
Sakın ola Sakın ola bu Hata ya duşmeyin
Hakkımı helal etmiyorum (.)