İğneli epilasyon surecim
Makyaj0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Makyaj
- İğneli epilasyon surecim
-
31-10-2022, 09:51:23Merhabalar yeni uye oldum sırf iğneli epilasyon surecimi anlatmak icin.Oncesinde 5 yıllık bir lazer gecmişim var zaman zaman da pandemi doneminde guzellik merkezlerinin kapanması sebebiyle ip ve cımbız gecmişi .Oncelikle benim seruvenim herkeste olduğu kadar olan ayva tuylerime takmamla başladı.Bir lazer epilasyon icin guzellik merkezine gittim ve yuzume iğneli epilasyon yaptırdım tabi oradaki calışan elemanlar yuzume jilet vurdu yanlış duymadınız yuze jilet !..(Sakın oyle bir hata yapmayın )neymiş daha iyi gorecekmiş once kalınlaşıp sonra yok olacakmış lafta .Derken ben jilet sonrası lazer epilasyon yaptırdım yuzume, aradan 1 ay kadar zaman gecti baktım benim tuyler kalınlaşmaya başlamış mecburen bu kez tekrar gitmek zorunda kaldım.Derken haliyle jilet ve lazer epilasyon sonrası yuzumdeki tuyler oldu mu kıl!Ve neticesinde kısır bir dongude kendimi buldum .Lazer yaptırıyordum dokuluyordu 2 hafta sonra tekrar cıkmaya başlıyordu ancak daha da coğalarak .Sadece tuyler olsa iyi yuzumde putur putur sivilceler de cıkmaya başladı ,gozeneklerim iyice buyudu…Bu surec tam 5 yıl surdu.işim gereği insanlarla muhatap olmam gerekiyordu surekli ve tuyler surekli cıkınca da aşırı rahatsız oluyordum.Derken virus sonrası guzellik merkezleri kapanınca careyi 3 bin kusure aldığım lazer epilasyonda buldum (buldum sanıyordum )biraz oyle idare etmeye calıştım ama kesinlikle cozum değildi somra yuzume ip vurdum o kadar kotu bir hal aldı ki artık tuyler sakal durumuna gelmişti .İnanılmaz can sıkıcıydı benim icin aynı zamanda ozguven kaybı ,Psikolojik yıpranma ,zaman ve maddi kayıpta cabası .Bıkmışlığın ve caresizliğin de vermiş olduğu baskıyla biraz araştırma yaptım kesin cozumun iğneli epilasyon olduğunu bir cok kişiden duydum ancak acısı ve zamanının da uzun surmesi sebebiyle biraz endişe de ettim.Denemeye değer dedim ve iğneli epilasyona başladım.Gercekten de acısı fazla olan bir işlemdi ama sabrettim duzenli olarak randevularıma gittim.İlk başlarsa yuzum 2 saate yakın suruyor ve ertesi gun davul gibi şişiyordu.2 gun sonra minik minik kabuk bağlıyordu.Bırakmayı bile duşundum ama pes etmedim .İlk seanslarda cokta bir yararı yokmuş gibi hissettim ama zamanla bir baktım ki inanılmaz derecede azalma ve incelme olduğunu gordum,(zaten incelte incelte gidiyor bu surec)aynı zamanda da 2 saatlik olan surem 30 dakikaya kadar duşmuştu.Şuan yuzumdeki tuyler nerdeyse tamamıyla bitmiş durumda.şuan 5 dakikada işlem bitiyor ve artık diğer yerlerde cıkmıyor.Demem o ki yuzunuze kesinlikle lazer epilasyon yaptırmayın ,eğer yaptırdıysanız da iğneliye kesinlikle gidin.