bende zamanında cok kilo verdim ve geri aldım hep ve artık onceleri olduğu kadar kolay kilo veremiyorum,bundan once yaptığım sıkı diyette 30 kilo verdim ve ucunu bırakınca aman şundan şu kadar yesem ne olur bu kadar yesem ne olur diye diye 83 ten 108,5 ğa geldim ve kendime gelince diyete başladım şubat 15 te ve inan eskiye oranla cok zor gidiyor kilolar.şuan 91 kiloyum 17,5 kilo verdim ama dedim ya hic bu kadar zorlanmadım ben hayatımda diyet yaparken.aklına beni getir yeme isteği olduğunda deki bi hayal gozlu vardı ben onun yaşadığı zorluğu yaşamayacağım,guzelim hayat boyu surse bile azmet et,icindeki o azmi bırakma,kimsenin onu bırakmanı sağlamasına izin verme kendinin bile.inan bunye cok zorlanıyor kilo alıp verince ve direniyor,opuldun tatlım sevgiler...
ben diyete ilk başaldığımda buskuvilerden falan kendimi alamıyordum sıkıyordum dişimi ara oğun vaktine kadar ara oğunde 2 tane buskuvi yiyordum,millet kola icerken ben maden suyu ictim,etraftakile kuru yemiş yerken ben başka şeylerle ilgilenmeye calıştım,su ictim.cikolata yemek istediğimde tumunu yemedim yanımdakilere dağıttım veya gozumun gormeyeceği bi yere kaldırdım kucuk bi parca yedim.şimdide alıştı bunyem frenleyebiliyorum(dun tatlı yiyemeim hayretim şaşırdı :roflol tabiki oluyor benimde abarttığım ama toparlanıyorsun geri 100 gr. versen daha cok azmediyorsun işte gidiyor diye.
3+3 beslenmeye başladım az ve sık yedim
kola,cips,tatlı,cikolata kovdum hayatımdan (gene yapabilsem ya) 6 aya yakın yemedim hic,
az yedim olculeri kuculttum,
1 saat egzersiz yaptım,
su ictim ben su icme ozurluyum hic aramam icmeye başladım 2 litre falan
ben şubat 15 te başladım ilk 3 ay 20 kilo falan verdim daha sonra 2 ay durdu şimdide yavaştan gr gr gidiyo keşke once olduğu gibi gitse gerci itiraf ediyorum bende ilk baştaki gibi dikkat etmiyorum ki..
olcak tatlım yılmak pes etmek yok,
biz değil kilolar pes etcek ve aman bıktım ya deyip gitcekler

kızlar ben diyet psikolojisine girdiğim an kim ne derse araştırır ve bazılarını denerim işe yarayanda olur yaramayanda ama bu cay kesinlikle yarıyor bunu biliyorum,nerden cıktı bu cay derseniz ender sarac,ibrahim saracoğlu vs.unlu diyetisyenler her tv ye cıktıklarında bi otun zayıflattığını soyluyorlar ya, benimde kafam bozuldu bigun zayıflamaya yarayan butun bitkileri araştırdım buldum kattım karıştırdım ve kullanmaya başladım.

* mate (pahalı diye satılmıyor heryerde,bulamayınca icinde mate olan zayıflama caylarından koyuyorum bi poşet)
* kekik
* funda
* biberiye
* zahter
* mısır puskulu
* yeşil cay
* kuru maydonoz sapı
* kiraz sapı
* sinameki
bunları cektim robottan bi kavanoza iki tatlı kaşığı atıyorum uzerine 1 lt kaynamış su koyup demlendiriyorum gun icinde aklıma estikce iciyorum.ama unutmayın ben sıkı diyette yapıyorum tek başına hic birşey zayıflatmıyor,sevgiler...