merhaba arkadaşlar ilkonce bende ilkokul cağıma kadar hep zayıftım hatta arkadaşlarım dalga gecerdi ama ole abartılı bi zayıflığımda yok ortaokulun sonlarına doğru kilo almaya başladım okulda acmı kalıcam diyip yedim tatillerdede tatile gelmişim yemedenmi durcam diyip yiyen biri oldum ustune usttelik bide hastalığım cıktı surekli ilac kullandım buda cok fasla kilo almama neden oldu tam 20 kilo almıştım liseye başladım ole abartılı kilom yokdu ama balık etliydim ole bole derken gene bilincsizce yemek yedim bi yaz hatırlıyorum 1.54 boyunda 63 mu neydi kilom baya kiloluydum sonra hala bolee arada bi hafta diyet yapıp bırakıyodum derken bigun ayaklarımda cok kotu ağrılar hissetmeye başladım cok yol yuruyemiyodum felan neyse doktora gittik dedim yuruyemiyorum felan bikere dedin adam girer girmez iceri hıh sinir olmuştum ama iyikide demiş kilo ver demişdi neyse baktı varis varmış bende.. neyse o şeyle cıktık annemle hastaneden eve gidene kadar kızdım kendime işde ogun başladım diyete direk markete gidip kepek ekmek aldım guselce yemek yemeğe başladım herşeyden alıyodum bilincli olarak ama evde ne pişirildiyse bi iki tabak aldım ekmeksiz cikolata yoktu artık hayatımda abur cuburu herşeyi kesitm sabahleynde ılık limonlu su ictim bide bol su baya kilo verdim gecen sene.şimdi 53 kiloyum boyumda.1.57 şu sıralar gene başladım inş. 47 inene kadar vericem kilolarımı