slm arkadaşlar ben yaklaşık 4 ay once 72 kiloydum şu an 55 kiloyum,hipogilisemi hastası olmama ve zor kilo vermeme rağmen sadece beslenme tarzımda yaptığım ufak değişiklikler sayesinde istediğim kiloya ulaştım.sabahları adam akıllı kahvaltımı ediyorum canım ne isterse yok ben kahvaltı edemem diyorsanız alın elinize bi kase sutle hazırlanmış mısır veya buğday gevreğini onu yiyin.oğlen istediğiniz herhangi bi sebze yada et yemeğini yarım tabak,yanında 1 dilim ekmek tabii beyaz ekmek değil,yoğurt salata nasıl istiyorsanız yiyin ama mutlaka normalde yediğiniz miktarın yarısı kadar olsun aralarda acıktığınızda atıştırın korkmayın.aburcubur(kola,pasta,vs)haricinde mesela ufak bir sandvic yanında ayran veya yarım simit yanında biraz peynir ve cay.akşamlarıda aynı onunuze ne koyuluyorsa yada evde siz cocuklarınıza ne pişirdiyseniz oturun aynısını yiyin.onemli olan bu gune kadar bir oğunde ne kadar gıda tuketiyorsanız bundan sonra yarısı ile yetinin.yağsız peynir,sıfır yağ sut, gecin bunları insanın yağa'da karbonhidrata'da,her turlu mineralede ihtiyacı vardır.kasmayın kendinizi 1 ayda değilde 4 ayda verirsiniz kilonuzu ama kalıcı olur enazındanha bu arada ben kızımı alıp hergun sokakta 1 saat dolaştım carşıya gittim onunla gezdik ozel bir spor yapmadım