4,5 ayda 28 kg
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 4,5 ayda 28 kg
-
31-10-2022, 07:39:009 haziranda diyet ve spora başladığımda 94,5 kiloydum, şu an yani 22 ekimde tartıldığımda 66,200 geldim. son zamanlarda gene az yiyorum, sporu biraz hafiflettim. hedefim 62 aslında. ama bu yazıyı motive olmak icin yazıyorum desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
dualarınızı da tabi.. geri almayayım ve kalanını da verebileyim.. isteyince oluyor, insan isteyince yapıyor ama zayıflayınca her şeyin duzeleceğini sanmayın.. bazı psikolojik faktorler ortadan kalkmıyor atıyorum depresif biriyseniz cok coşkulu olmuyorsunuz ya da sosyal fobikseniz bunu aşmış olmuyorsunuz. bir sure sonra vucutta spor ve az yemenin getirdiği bi direncsizlik ve depresif bi ruh hali oluyor, sonbaharla birlikte de birleişiyor sanırım biraz, bunlara karşı dikkatli olmamız gerek.. umarım yakında atlatırım bu kotu gunleri de, aslında mutlu olmam lazım kg verdim diye, mutluyum da isteidğim kıyafetler uyuyor, daha hoş gorunuyorum falan ama biraz halsiz gucsuz duştum işte, umarım hepimiz başaırırız dualarınızı eksik etmeyin kendinize iyi bakın... bu yazıyı da umut kırmak icin yazmadım aslında motive edebildiklerim varsa cok sevnrm...