Merhaba hanımlar,
Ben bu siteye yeni uye oldum. Sadece bende olduğunu duşunduğum coğu sorunun bircok kadının da derdi olduğunu gordum. Bunları aşma yontemlerinizi okudukca guclendim ve karar verdim. Sorunlarımı ve bunlara en uygun,en sağlıklı, en ekonomik cozumleri belirledim. Belirleme surecinde inancımı guclendirdim. Oncelikle kendimden ve sonrasında izlediğim yoldan bahsedeyim.
Ben 23 yaşında kilolu bir kızım. Pco hastasıyım.Bilenler bilir pco hastalarının kilo vermesi zordur.Tırnaklarımı yiyordum. Bu sitede butun sıkıntılarıma care buldum. Ve değişime başladım. Oncelikle guzel bir defter aldım. Kapağında İngilizce olarak “Yapmaktan korktuğun ne varsa her zaman onu yap” gibi guc verici bir cumle var. Rengarenk kalemler aldım. Tırnaklarım icin Kalyon acı oje ve Flormar Maxgrowth aldım. Once acı ojeyle tırnak yeme problemimin ustesinden geldim daha sonra uzadığını gorunce flormarı surdum. Şimdi tırnaklarım daha sert ve uzun J Deftere ilk başladığım gun “Merhaba Duygu,bugun değişiminin ilk gunu bu sefer kararlısın,guclusun başaracaksın” yazdım. Her gun yaptıklarımı,yanlışlarımı ve yanlışlarım icin yapmam gerekenleri yazdım. Yediklerime dikkat ettim,dayandım. Bol bol su(gunde 2-2,5 lt) ictim. Başlarda spor yapınca cok zorlanıyordum bunun yerine daha eğlenceli bir yontem buldum. İnternette ne kadar eğlenceli muzik varsa actım ve deli gibi dans ettim. Hem eğlendim hem bir nevi spor yaptım. Bugun 2. Haftam ve 5 kilo verdim. Belki kilo az olabilir ama benim gibi senelerdir kilo veremeyen birisi icin bu cok onemli.Ben yaptım sizlerde yapın hanımlar. Bir defter alın ve kendinizi motive edin. Hemde cok maliyet harcamadan. Orneğin ben deftere,ojelere toplamda 14 tl odedim. Toplamda 25 tl bile harcamadım. Bunu 1 ay gectikten sonra paylaşmak istedim ama dayanamadım. Haydi guclu hanımlar. İnşallah yazdıklarım size de umut olur. Bu arada her turlu sorunuzu cevaplayabilirim. Sevgilerimle…
Başarı Defterim
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Başarı Defterim