Dedim ya bunlar sadece icimde yaşadığım şeyler. ve artık dur demenin zamanı geldi. kendimi bi cok şeyden kısıtlamak istemiyorum artık kilo yuzunden. yapabilicekken ve gucum yetiyoken, kendimi geri plana cekmekten gercekten sıkıldım. yoruldum. ve bu benim elimde olan bişiy. ve elimde olan bişiy yuzunden bu kadar uzulebiliyorum.
Evet yeni mezun oldum. Evet cok yakın zamanda işe başlıycam. İşe giderken pantolon giymek istiyorum! Şuan sadece elbiseyi yakıştırabiliyorum kendime. pantolon sanki daha da kilolu gostericekmiş gibime gelio. ve kilolu bi insanın pantolon giymiş halinin arkadan goruntusude gercekten hoş durmuo.
Cok uzun zaman once bildiiiniz tişort giymeyi bıraktım. neden? cunku yakışmıo. yada buuk beden gerekio! hoş durmuo oda.
Evet dışardan bakıldıında kendi giyim stilim var. kimsede kilolu aman, o yuzden boole giyinio diebilicek bi giyinişim yok. ama dedim ya icimde yaşadıklarım beni gercekten uzuo. ve buna elimdeyken gercekten gerek yok.
Kendim icin bişiyler yapmak istiorm artık.
Zamanım musait şu aralar. Bu hafta spora başladım. Haftanın 3 gunu spor salonuna gidiyorum. Geri kalanında evde gunde ya 1 yada vaktim olursa 2 saat yuruyuş yapıyorum.
Biber hapını araştırdım ve kullanmaya başladım. Bugun 4. gunum. İsvec diyetinide yapıyorum onda da bugun 3. gunum. 2 kilo verdim. Biraz zorluyorum bunyemi farkındayım ama biliyorum ki bundan sonra yeme duzenim değişicek. değişmeli zaten. aklıma geleni her istediğim anda yemiycem diyeti bıraktıktan sonra. boyle olmalı.
Uzun bi yazı oldu. piskolojik ve fiziksel değişimlerimi yazmaya devam edicem