belki bir coğunuz icin cok az gorunen ama benim icin asla başaramıyacağımı duşunduğum 7 kilo verdim hemde 15 gun icinde aslında hayatım boyunca diyet yapmadım cunku hic gerek kalmadı hatta tam tersi hep kilo alabilmek icin gecenin bir yarısı kalkar makarna pilav yerdim evlenmeden once 40 kiloydum ve boyumda 1,60 ama evlenince cok kilo aldım aslında birden değil diyete rejime alışmayan biri olarak hic dikkat etmediğim icin 4 senede 22 kilo aldım yani tam 62 kilo oldum ve bu bana cok kotu geliyordu aynalara bakamıyordum cunku hem boyum cok uzun değil hemde kilom boyuma gore coktu birde yaşım daha 23 depresyona girdim en cok beni cevreden gelen tepkiler mutsuz ediyordu "aaa ne kadar cok kilo almışsın " "vah vah sen şimdiden boyle olursan ilerde daha kotu olursun birde cocuğun olursa yandın "gibi cok mutsuzdum ama kilo veremiyordum cunku rejim yapamıyordum dedim ya hic yapmadım ve alışamadım.
Birde 2 ay once doktorum verdiği hapın kilo aldırdığını oğrenince hemen bir şeyler yapmalıydım once terleten şortlardan aldım ama sadece 1 gun giydim cunku hic rahat değildi. Daha sonra bir siteden biber hapı aldım onceleri cok mucize gibi geliyordu cunku ayda 6-9 kilo verin yazıyordu. alır almaz kullanmaya başladım once 2. gun yarım kilo verdim cok hoşuma gitti sonra 15 gun boyunca hic kilo veremedim cunku doktorumun verdi hap bunu engelliyordu bu hapı bir ay kullanıp 5 gun ara veriliyor. Tabi bu donem icinde bence tamamen psikolojik olak suyu cok icmeye başladım o kadar cok abarttım ki gunde 5-6 litr iciyordun sonra azaltım gunde 3 litre iciyorum sonra hic bir şey canım istememeye başladım zaten yemekte yapmıyordum artık bilen bilir soğuk yoğurt corbası vardır buğdayla yapır haftada 2 defa ondan yapıyordum eşimle bana 1 hafta yetiyor doktorumun verdiği hap bir ay olunca 5 gunluk arada tam 4 kilo verdim onceleri fark etmiyordum tabi artık tartılmıyordumda eşim cok ısrar etti tartılmam icin o zaman oğrendik daha sonra hapa başladım ama artık bir şey yememeye başladım cunku kilo verebildiğimi gorunce daha bir azimlendim şimdilerde 55 kiloyum artık biber hapımda bitti tamam hapım bittiğinden beri kilo vermiyorum ama doktorun verdiği hapın arasına 5 gunum var 5 gun sonra inşallah hedefim olan son 5 kiloyuda vermeyi planlıyorum Başlıkta soylediğim gibi bence biber hapı bahane sadece beni azimlendirdi şimdilerde cok mutluyum darısı hepinizin başına ama en başta inanc gerekiyor hap bana bir şey yapmaz diye başlarsanız evet hap size bir şey yapmaz hapa inanın talimatlara uyun sonra ilk donemlerde kilo veremesenizde vaz gecmeyin
hepinizi opuyorum a.s.
oyademirin başarı oykusu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- oyademirin başarı oykusu