Merhabalar, yoğumluktan dolayı cok fazla giremesemde arada girip aklıma oan hangi konu gelmişse birşeyler karalamaya calışıyorum

ben 24 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl once 70 kiloydum arkadaşlar. Yuzum heryerim şişti. Aynı zamanda yemek yemeyi de o kadar severdim ki.. Birgun aynaya baktığımda bu goruntumun benim onumu kapatacağından emin oldum ve DUKAN diyetine başladım.. Buyuk bir sabırla, fire vermeden gozumu kapattım ve diyete yoğunlaştım. Cok yoğun olmadan da spor yaptım. ve şimdi 47 kiloyum! hem fit, hem istediklerimi hala yiyebilen ( ama az ) bir bayan oldum cıktım

Şimdi daha mutlu daha ozguvenim yerinde hissediyorum. Ve diyet yapan herkesi iradeli olmaya davet ediyorum yapabilirsiniz!! İmkansız denen birşey asla yok. Belki uzun vadede olacağı icin gozunuzde buyuse de asla ama asla yavaş değil birden geciveriyor ve ben nasıl boyle oldum? diyebiliyorsunuz. Resim paylaşmayı cok isterdim fakat bikinili olduğundan kimsenin goz zevkini bozmak istemem.. Ama tabi gormek isterseniz ozelden gonderebilirim..
Sevgiler