kasım ayında akupunktura başladım..evet herşey guzeldi ama kilo veremiyordum.. sanki ben yememe devam edicem, onlar bi mucize eseri bana yediğim halde kilo verdirecek sanıyordum..kulağımda o iğnelerle kaldığma değmiyordu sonuc.. son olarak 2 ay sonra,15 tatilde başlamaya karar verdim kesin olarak diyete..15 gunde 5 kilo zorlanmadan gitti. yememe ister istemez sonucu da gordukce daha dikkat eder oldum.. cok yiyince pişmanlık hissediyodum cunku kilolarım gelicek diye..artık elbiseler kotlar bolarmıştı ve cevreden ovguler gelmeye başlamıştı..hoşuma da gitti motive etti.. devam ettim ben de.. ara sıra durmalar oldu.. hic veremedim.. ara sıra istediğim her şeyi yiyerek kilomu bi sure korumaya calıştım.. hap bahaneydi aslında, hap bitene kadar şu kadar kilo gitmiş olacak diye kendime ulaşılması kolay kısa kısa bir suru hedef koydum...artık 75 kilo olduğumda akupunkturu bıraktım. ve kendim yuklenicem dedim..
kilo vermem durunca caresizliğe duştum mayıs hazirana kadar..hala vermem gereken 20 kilom vardı.. nesfitten , elma sirkesinden , ve piyasadaki bi haptan faydalanarak 66 ya kadar indim.. ve bgn ne yedin deseler bir koca tabak makarna ve 6 cikolata derim

benim yontemim biraz sağlıksızdı bence.. herşeyden yedim az yedim, nefsimi kısdım diyenleri anlamam..ben kısamam nefsimi cunku biliyorum...o yuzden bazen tek oğun yiyip de istediğim şeyi yediğim zamanlar oldu..akşamına da sadece salatayla beslendim..
ama kesinlikle fast food, ve tatlıları sokmadım hayatıma..dışarda yemek yememeye dikkat ettim
kilomu sabitlemek icin 2 haftadır hap falan da kullanmıyorum.yemek yiyorum bol bol ki , diyeti unuttu vucut.alıştı bu kiloya.. daha vermem gereken 5-10 kilo var.. ona da tekrar diyetle başlıycam.. sıkılaşmak icin careler arıyorum şimdi.. sıkı bi vucudum vardı ama okdr kilo kaybına hicbir deri alışamıyor kolay kolay... goğusler etkileniyor en cok.. ve bacak icleri , bel yanları..
ben cok uşengec olduğum icin spora da vakit ayıramadım.. artık kilolar verildi şimdi egzersiz zamanı.. kilomuzu koruyalım :enbuyukkk:
bu yazıyı eylulde yazmıştım..şimdi ocak ayındayız.. ve şuan 65 kiloyum.. diyete 15 tatilde tekrar başlıycam 58 e inmek icin..vucut diyeti unutmuştur sanırım iyice... vucut sıkılaşması konusuna gelince oldukca yol katettim.. kesinlikle sıkılaştım... kollarım el sallarken sallanmıyor artık..yada bacak iclerim artık ele gelmiyor... vucut kendini topluyor yavaş yavaş..boyum 170 ve ideal kilom 58... bi 7 kilo sonra hedefime ulaşmış olucam....25 gitti...7 kaldı ...hadi hayırlısı kızlar...
sakın pes etmeyin...ozellikle genc kızlar genc bayanlar... guzelliğine duşkun olanlar.. emin olun kimse bu kadar guzel bi bayan olabiliceğinizi fark etmiyordur cevrenizde... ben sac boyamaya cok hevesli bi genc kızdım...bana boyamana ne gerek var..kilo ver once derlerdi... yastığa kapanıp ağlardım... bunları yaşamak cok acı... sevdiğin beğendiğin erkeklerin okulda senle dalga gecmesi de cok kotu... artık kimseye yuz vermeyen taraf benim.. kesinlikle sırf gurur icin bile verilebilir.. artık ailem gurur duyuyo benimle.. cok guzel bi kız olduğumun farkına vardı herkes... artık herkesten kıskanıyorlar =) seni kolay kolay evlendirmeyiz, naz yaparız diyolar... sırf kilo vermekle bile bi hayat o kadar değişiyor ki... ah bunu tatmalısınız canlarım...