bende bişeyler yazmak istedim canlarım zayıflama seruvenime kk ile başladım ilk zamanlar zayıflamak isteyenlerin topiğine sonrada cuma yarışmasına katıldım evet gercekten bu tip hikayelerin diyet listelerinden daha faydalı olduguna inanıyorum insanı daha cok motive ediyor
ilk zamanlar evet cok zorlandım gece leri kriz geciriyordum resmen duzenli olarak elma sirkesi kullandım yeşil cay ictim boğazımı tutmayı oğrendim kilo cizelgemdede gorulduğu uzre 12 kilo verdim cevremdeki insanlar ay cok zayıfladın gibi sozler soyleyince inanın daha da iştaha geliyorum bu 12 kiloyu 3 4 ayda verdim cok hızlı degildi yani kızlar kimi zaman umutsuzluga kapıldım kilo veremediğim zamanlar oldu ama inanın kendimi toparladım canlarım bu sure icerisinde tatlılar kofteler hamur işleri yediğim gunlerde oldu tabiki canalrım ben bunların tamamen kesilmesi taraftarı da degilim az verelim ama kalıcı olsun diye duşunuyorum her zaman inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara gelmek dileğiyle kızlarrrrr herkese mutlu yarınlar
EBRULUM'un başarı oykusu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- EBRULUM'un başarı oykusu