Beni bazılarınız bilir, eski LWcilerdenim

Aylardan ağustos falandı yanlış hatırlamıyorsam.. Yaz okuluna kalmıştım ve annem Adanadan kalkıp geldi yanıma 2 aylığına.. Beni gorunce şok gecirdi, aylardır goruşemiyorduk cunku.. O her zaman kilolu olan kızı artık adeta bir "obez" olmuştu. Halbuki giydiğim her şeyi kendime yakıştırıyor, kendimi hala guzel diye adlandırıyordum. Boyum da 1.76 olduğu icin hep boydan kurtarıyorum diye avutuyordum kendimi.. Bi nevi kendimi kandırıyordum galiba... Ama artık son 2 yıldır 44 beden olan ben, 46 bedene zor sığıyordum. Alışveriş yaptığım hic bir mağazadan artık bir cop alamaz olmuştum. Annemin gazıyla ve tartıda gorduğum 96 rakamının gazıyla internette neler yapmam gerektiği yonunde bir kac araştırma yaptım. Eczacı olan teyzemin de onerisiyle ve bu caaanım forumun gazıyla LWye başladım. Aslında o benim icin sadece başlangıc icin bir dozdu, mucize olduğuna inandırdım kendimi ve de anne yemekleriyle sağlıklı beslenmeye başladım. Litrelerce ictiğim diet kolayı 2 gunde bir bardak icmeye başladım. Her şey az yağlı, bol sebze ağırlıklı beslenmeye başladım. Yeşil cay zulum gibiydi benim icin, burnumu kapata kapata ictim gunlerce. Sonra alıştım, hatta seve seve icmeye başladım... Tartı banyodaki yerini salona taşıdı ve her gun kilomu kontrol ediyordum. Sağolsun annem 2 gune bir benle havuza geliyor ve deli gibi yuzuyorduk.. Derken, 1-2-3-4 kilolar yavaş yavaş gitmeye başladı. Kilom hic artmadı bu surecte, ya aynı kiloyu goruyordum ya biraz azını.. Bu beni inanılmaz mutlu ediyordu. Annem artık memlekete donerken, yani 2 ayın sonunda tam 82 kiloydum. yani 14 kilo vermiştim. Artık zaradan mangodan 40 beden pantolonlara sığıyordum. Şuanda aradan 3 ay gecmesine rağmen ve de bu surede ffast foodları mideme indirmeme rağmen, hala 81 kiloyum. Kilom sabitlendi almadım ancak Ocak sonunda ablamın nişanına daha guzel gorunmek adına bugun yine başladım diyete. İnşallah 75i gorurum ve de o hikayemi de sizlerle paylaşırım.
Herkesiii kocaman kocaman opeeer, sağlıklı zayıflamalar dilerim kaydirigubbakcemile2