Herkese oncelikle merhaba.
evlenmeden once hep 50 li kilolarda gezen biri olarak ailemdede hic kilolu bayan yok. hic bir zaman kilomu problem yapıp diyet listelerine başvuracagım aklıma gelmezdi. balık etli ve cok orantılı olan vucudumu hep begendim. 56 kiloyu ne yaparsam gecmezdim. ve bu kilo bana gercekten cok yakışırdı. evlilikle birlikte 5 ayda 60 kilodan 68 e cıktım. hamile kadıgımın 2.. ayında tam 71 kiloydum. hamilelik dedim ve yedim yedim yedim. nasılsa dogumdan sonra vericektim. dogum yapıp hastaneden cıkarken tam 83 kiloydum. herkes dert etme ailede kilolu yok verirsin dedi. kızım 2.5 yaşına geldi ve 2.5 senede duşe duşe sadece 76 kiloya inebildim. allahım nasıl birşeydi. her seferinde diyete başlıyor ama yarım kalıyyordu. sonra diyet haplarına başladım. bir hapla 1 ayda 5 kilo verdim 70 olmuştum. ama 1 ay sonra 76 oldum tekrar. bir magazaya girdiğimde en buyuk bedenimiz 40 demelerinden sıkılmıştım. eşiminde kilomu hic bana hissettirip sorun etmemesi beni daha da umursamaz yapmıştı. artık buyuk beden satan magazalara girmeye başlamıştım 42+ magazalrdan alışveriş yapıyordum. annemlere her gittiğimde annemle kilo yuzunden kavga ediyorduk. giyecek hicbirşey bulamıyordum. bir gun bir arkadaşımı yolda gorduğumde tokat gibi carptı gercek suratıma. arkadaşım ne olmuş sanaaaaaaa diye şoka girdi. yazık etmişsin kendine hemen kendine gel dedi. daha yaşım 26 dıydı. akşam eve geldim ve eşimin msn de bir arkadaşıyla yazışmasını gordum.(18 mart 2009) arkadaşına bir muhabbet esnasında ŞİŞMAN KADINI KİMSE SEVMEZ ...diye bir yazışma gordum. o gun o saatte akşam saat 8 di tum hayatımı değiştirecek kararı aldım. ve temmuz ayının 9 u yani evlilik yıldonumume kadar 63 kiloya geldim. şua n 59 kiloyum . şimdi hedefim 5 kilo daha vermek. verdiğim kiloları koruyorum hala. ve bundan sonra almamaya soz verdim. her goren şok oluyor. cocugum olduguna bile inanmıyorlar. kimse inanmıyordu verebilecegime kilolarımı. ozellikle annem. veremezsin artık diyordu. şimdi 38 beden giyiyorum. sporla destekledim vucudumda en ufacık sarkma olma. o kadar mutluyumkiii her magazadan istediğimi alıyorum. tarzımı imajımı değiştirip bekarlık gunlerime dondum. kızlar yeterki inanın . hedeflediğiniz herşey gercek oluyorrr . herkese başarılaropuyorumnanaktanRESİM KOYMAYI BALARIRSAM KOYUCAM ARKADAŞLAR
Banueralp'in başarı oykusu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Banueralp'in başarı oykusu