Arkadaslar,
Bundan bir 4 yıl once tartıda en son 74'u gorduğumu hatırlıyorum..heleki normal kilomun 56-58 olduğunu duşunursek bu cok fena bir durumdu..
belirli bir sure kilo aldıgımı kabullenmek istemiyordum..hep inkar aşamasındaydım ancak bir gun gecreği kabullendım..
rejime başlama kararı cok zordu..o kadar cok yemek yemeye alışmışken ve hele de yemekten keyif alan bir insansanız.. ben ne doktora gittim..ne ilac kullandım..aldığım tum kiloları toplam 1-1,5 yıl arasında verdim ve bir daha ustune gram bile almadım..
bu sure boyunca herşeyden yedim..kısırda, borek de,mantıda,et de..aklınıza ne geliyorsa..ancak bir sure vucudum alışana kadar porsiyonları biraz kıstım sonrasında da tumden yarıya indirdim.. borek varsa 3 dilim yemedim..1 dilim yedim..yanında peynir zeytin yemedim.. akşam yemeğinde corba ictiysen o gunluk pilav yemedim.. boylece hem herşeyden yediğim icin krizlerim olmadı hemde uzun vadeli bir rejim oldugu icin cok aclık hissetmedim..yavaş yavaş midem kuculdu..tabi bol su icmeyi ve 3 ay kadar da haftada 3 gun spor yapmamı unutmamak lazım..biraz inanc olduktan sonra kilo veriliyor..tabi o gunlerden bu yana kilo alma korkusu kaldı gitti bende...herkese guzel gunler..
Dilera'nın başarı oykusu...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Dilera'nın başarı oykusu...