Aslında size tam bitince yazacaktım cunku daha tam hedefime ulasmis degilim ama ulasacagim yinede birine moral motivasyon olurum belki diye yazmaya karar verdim.
Cok yogun bir iş hayatım var resmen koş koş koş .. ee bu hayatın icinde saat gece 11 lerde yemek yemeler , hani tek zevk yemek yemek olmuştu eskiden benim icin. . Sırf canım istiyor diye gecenin bi yarısı yarım ekmekle tost yapıp yerdim ya resmen. . Neyse bu boyle boyle devam etti .. ben nedense kendimi hala guzel zannediyordum ama kocaman bişey haline donusmeye basladigimin farkına gec vardım. .
Hani dank eder ya bendr De oyle oldu işte. . Aynı gun icinde tam 4 kişi ozetle şu kelimeleri soyledi : " daha bu yaşta bu kilo olmaz , sen zayıflamaya bak , daha doğum yapacaksın " bilmem ne..
O kadar zoruma gitti ki.. ve cok zor sanıyordum zayiflamayi ben..
Neyse ise karatay diyeti ile başladım onunla bi tempo tutturup devam ettim.. benim odulum kıyafet almaktı kendime zayifladikca tabu eşim cildiriyor ama
Bu arada boyum 174 ilk beni tartti eşim 74 cıktım guldu ve hahaha 10 kilon var yavrum dedu guldu gecti. .
Neyse ben karatay ve spor ile 70 e kadar indim sonra yine protein ağırlıklı sebze salata vs ile devam ettim ..
Eskiden ne yesem diye duşunur dururdum şu an cok rahatım cunku mesela bu aksam Semiz otu ile ton balığı karıştırıp bi salata yaptım haaa cok mu acıktım bi kahve iciyorum sade soda ile hem metabolizma hızlanıyor .
Akşam 7 den sonra bişey yemedim su soda haric. Bu arada kacamak cok yaptım 3 gun regl donemim de 1 yaş pasta yedim resmen ama sonra 1 hafta sıkı spor ..
Su an 9 haftada 9 kilo verdim ve bu sabah itibariyle 64.7 u gordum. .
Benim icin hayale yakındı ama hedefim 58 ve 6 kilo daha vereceğim. .
Su an 20 gunluk bi tatil planım var inş tatil de cosmam
Sizi aşağıya ceken insanlardan uzak durun diyet yaparken size surekli yaptığı kacamak vs lerden bahseden insanlardan uzak durun .. motive edenlere yaklaşın. .
Neyse resimleri ekleyeyim baya konuştum , şimdilik bunlar , 58 olunca devamı gelecek

Ilk başlarda kilolu iken resim cekilmeye pek hevesli değildim tabi yuh yani resimde bile elimde cekirdek var )) soldaki bendim

Alttaki resim 70 kilo civarı olmalı
En alttaki resimde 64 civarı halim

En alttaki resimler de şu şekilde

Eki Goruntule 1626324 Eki Goruntule 1626325 Eki Goruntule 1626326