bende 2 yıl once yaptığım diyet ve egzersizlerle 18 kilo vermiştim.bu buyuk bir başarıydı cunku oğrenciyken bile 69 dum.doğum hastalıklar ilaclar derken 79 olmuştum ve cevrem beni o kiloda tanıdı...kilo verdikten sonra herkes şaşkın şaşkın bakıyodu...boyum kısa olduğu icin 10 kilo kadar daha vermem gerekirken ben yemeye başladımklava:klava:oofff sinir stres gunler kilo aldığım icin ...82 oldumsenağlamaher diyetten sonra 2-3 kilo eklemeli devam ediyor tecrubeyle sabittirkafamcokkarıştı

şimdi tekrardan başarıya koşmak istiyorum bu defa tum yeme alışkanlıklarımı değiştirerekyerimsenibensağlıklı beslenip aktiviteyi arttırmak ve duygusal aclıkta karnımı doldurmamak hedeflerim

kasım sonunda başlamıştım diyetime diyetisyen gozetiminde sonra yarıyıl tatilinde bıraktım annem ve borekleri sağolsunKotu Kazennisan ayında son kez ve hayatımı değiştirerek diyete başladım ve yaklaşık 11 bucuk verdim:sm_cool: vermem gereken 19 kilo var tatlicadiarzu60 kilonun altına inmek zor olacak ama başarmak istiyorum bu defasırnaşık şey