bebek hayali :(
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- bebek hayali :(
-
31-10-2022, 07:37:18merhaba arkadaşlar.uzun suredir bu siteyi ve sizleri takip ediyorum.en sonunda sırf sizlerle motive olabilmek icin uye oldum.ben 15 aylık evliyim ve 29 yaşındayım.kucuk yaşlarımdan itibaren en buyuk ve tek hayalim bebek sahibi olabilmek diyebilirim.ama eşim ve fazla kilolarım yuzunden bu isteğimi gercekleştiremiyorum.cunku eşim kilo vermeden hamile kalmamı istemiyor.o da cok istiyor cocuğumuzun olmasını ve benim kilolarım yuzunden cocuk duşunemediğimizi her fırsatta bana hissettiriyor.gelelim kilo hikayeme.aslında cok abartılacak bi kilom yok allaha şukur ama bu bile bana cok fazla.boyum 167 kilom 83 tu gecen aya kadar.ben bekarken eskiden yine 80 kilo civarındaydım ve dukan diyeti yaparak 15 kilo vermiştim.eşimle tanıştığımda şişman değildim yani.nişandı duğundu derken yavaş yavaş kilo almaya başladım.en buyuk sucum baştan onlem almamak oldu.cunku kilo almaya cok meyilli bi yapım var.evlendikten sonra nerdeyse 15 kilo aldım.eşimle tek kavga konumuz fazla kilolar.bana o kadar cok baskı yapıyor ki...ozguvenimi yerle bir etti 15 ayda.hep beni ezdi.en son kavgamızda bana senin boyle olman normalde benim işime gelir sana kimse donup bi daha bakmaz ne guzel işte ama ben senin sağlığını duşunuyorum dedi.insan eşini boyle aşağılar mı.hayatımda hic bu kadar kotu hissetmemiştim kendimi.ben de diyetisyene gitmeye karar verdim ve gecen hafta diyetime ve sporuma başladım.şu anda 79 kiloyum.hedefim 60 kilo olmak.her hafta diyetisyen randevusundan sonra gelişmeleri size yazacam.birbirimize destek olalım.motive edelim birbirimizi.ben de bir gun inşallah oncesi ve sonrası resim paylaşabilirim.inşallah en kısa surede istediğim kiloyu verir ve bir an once bebek hayalime kavuşurum.allah herkesin gonlune gore versin inşallah....