Evet yanlış gormuyorsunuz tam tamına 45 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum kaydirigubbakcemile3
23 yasındayım 1.68 boyunda ve 75 kiloyum. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum cokta hoşuma gidiyor acıkcası ama yeni uye oldum bilmiyorum neden daha once uye olmadığımı:bbo: neyse belki de cok erken başarı oykumu yazmak icin ama yinede azda olsa icimdeki sevinci paylaşmam gerek
Ben 23 yasında biriyim hayatım boyunca en fazla cıktım kilo 75 oldu ama son 1 sene icerisinde 75 kilo 1 yada 2 ay sonra 80 ardından 85-90 inanmayacaksınız ama tam tamına 120 kiloya cıktım hic bir kıyafet giyemez oldum.mafoldumben
Hayatımda sadece eşofmanlar( tabi bedenini bulabilirsem ) kocaman tişortler onemli bir gun olduğu zaman (kilolu olan herkes iyi bilir) kıyafet bulamama gibi can sıkıcı olaylar ve bu yuzden annemle surekli kavga ettiğimi cok iyi bilirim ve mağazadan sanki 5 yaşındaki cocuklar gibi ağlayarak cıktığımı da iş goruşmelerine gitmem gerek ama kendime uygun istediğim gibi kıyafet bulamama mecburen bedenime uygun olan kıyafetleri aldım zaman yasımın 23 değil de 43 gibi gozukmesi nasıl can sıkıcı ve moral bozucu anlatamam size heleki bir gun annemi doktora goturduğumde doktor beyin bana soylediği ablanız mı demesi benim de ona hayır annem demem ve o yine ısrarla bana ablanız mı diye sorması surekli herkesin şaşkın bakışları altında cok kilo almışsın demeleri ve başıma beslenme uzmanı kesilmeleri de ayrı bir olay konusu off cok can sıkıcı

Gelelim diyet yapmaya nasıl başladım aslında diyet yapmaya değil bu kararı almaya bir gun bir tanıdığımızın iş yerine gitmekle oldu hayatımda hic bir zaman kendime laf soyletmedim.
Ama o gun mecburen soyletmek zorunda kaldım nedeni ise kilolu olmamdı karsımdaki insan benden yaşca buyuk bir bayandı aslında onunda kilosu vardı ama yasından dolayı kalkıp o gunu bana soylediği sozler icin cevap vermek istemedim.
Şimdi duşunuyorum da iyi ki o gunu bana gururumu inciten beni yerden yere vurup bir ton hakaret etmiş diyorum eve gittiğim zaman boşuna ağlamışım soylediklerinin kelimesi kelimesine hepsi doğruymuş Bu lafları duydum cok uzuldum ağladım peki ağlamak uzulmek işe yarayıp beni zayıflattı mı? hayır zayıflatmadı. Tarih Ocak 2009 malum ekonomik kriz deyip tum iş yerleri eleman cıkartma cabası icerisinde bende bu arada kendi alanımda iş arıyorum tam 1 yıldır ama yok en sonunda bir fastfood dukkanında işe başladım :dance:
Evet yanlış okumuyorsunuz fastfood dukkanı sakın burada daha cok yemek mi yedin diye duşunmeyin aslında tum o lafları duymam ve bu dukkan benim hayatımı değiştirdi dukkanda işe başladım surekli ayaktayız sipariş yetişmesi dışarıya goturulmesi gereken siparişler ve bulaşık vs. hepsini yapıyorum yemekte yiyorum

15 gun sonra hep korkulu ruyam olan baskule gozum ilişti hep uzerinde cıktım zaman bir yandan gosterilen rakamların korkusu bir yandan da acaba uzerine cıktımda bu cam kırılırımı? Diye duşunmem ve kırılırsa ev icinde nasıl alay konusu olmak

Buyuk bir korkuyla uzerine cıktım ve gozlerime inanamadım yaklaşık 3 kilo vermiştim nasıl oldu acaba baskul mu bozuldu diye kendi kendime duşunurken tam 1 hafta sonra o 3 kilo gitti yerine tam 5 kilo eksik gosterdi ve benim bu şekilde kilo vermemin tek sebebi hareket koşturmaca oldu ertesi gun malum diyet gunlerinden olan pazartesi kaydirigubbakcemile3
Ben bugunden itibaren yeme icmeme dikkat edecektim oyle karar aldım ve o kararım hala devam ediyor uzerime bir mutluluk gelmeye başladı ve beslenme uzmanına gittim onun onerilerine uydum mart 2009 işten ayrılmak zorunda kaldım işten ayrıldım artık sabahları koşuya cıkıyordum 1 saat hızlı tempoda yurumeye başladım arkadasın dan gece de spor merkezine gidiyordum
mart 2009/ ağustos 2009 tarihine kadar bu surekli bu şekilde devam etti(devam da ediyor) dolabımdaki tum kıyafetlerin hepsini attım yeni yeni kıyafetler aldım aslında yine kilom var yok değil ama gecen seneki gibi değil ve ben 54-56 beden iken şuan 42 beden giyiyorum ve icimde yara olan yaz gunleri hic giyemediğim kot etekleri giymeye başladım nasıl guzel bir sevinc bir bilseniz anlatamam hihoyyyt
şuan 75 kiloyum biraz moralim bozuk cunku kilo vermem durdu :'(
Gelelim neler yaptığıma kesinlikle pahalı bitkisel ilaclar veya caylara başvurmadım hayatımdan ilk olarak eve poşetler dolusu getirdiğim cipsleri cıkardım. Arkasından
ekmek yok sadece sadece sabahları 2 dilim kepek ekmeği duzenli beslenme ve en onemlisi spor

off biliyorum cok uzun bir yazı oldu ama kusura bakmayın sadece icimde bir şeylerin kıpırtısı ve acemlik var :kedi: kısaca anlatmak istediğim şu biraz yemek yemeği az azaltmak canınız ne isterse yiyin az tadımlık aslında herkesin bildiği şeyler sadece biraz cesaret gerekir değil mi ? ve duzenli bir şekilde spor şimdilik bu kadar.
Bir de unutmadan beni terk eden sevgilime teşekkur ediyorum iyi ki terk etmişsin yoksa şimdi senden daha iyi gelen kısmetleri değerlendirme gibi bir imkanım olmayacaktı eheu :teytey:
:lepi: