Yaşım henuz 16.Senin yaş kac başın kac kiloyu problem ediyorsun diyebilirsiniz.Lise sınavı yuzunden yaklaşık 20 kilo almıştım.Kilom en son 67 idi.29 ekim calışmalarını fırsat bilip biraz boğazdan kıstım birde lokman hekim biberiyeli zayıflama cayını icerek 2.5 haftada yaklaşık 5 kilo vermiştim.67 olmuştu 62 ama sınavlar başladı ben bu sefer yine hazır keklere-cikolatalara-cipslere saldırınca harekette etmeyince olduk yine 66.3 gun once 2 sene onceki halime baktım.48 kiloydum ve mukemmel gorunuyormuşum.Birde yazın arkadaşlarla sinemaya gtmiştik kendimden adeta tiksindim orada cektirdiğimiz resimi gorunce.Sonra mezuniyet resimlerime baktım kilolarımdan dolayı herkes elbise giyerken ben pantolon giymiştim.3 gun once başladım.Ben 5 kilo verdim 2.5 haftada şimdi neden vermeyeyim ki diyorum.

2.5 haftada 5 kiloyu nasıl verdim

Kırıntı 2000 form macun
Periform baharat karışımı(1 kutu kullandım bıktım bıraktım belki işe yaramıştır belki yaramamıştır bilemem)
Kekik yağı
Nurs lokman hekim biberiyeli zayıflama cayı

Oncelikle bunları aldım.Sabahcıyım ben malum okul var macunu sabah yemiyordum cunku bağırsakları calıştırdığı icin dışkılama isteği oluyordu.

ac karna 1 bardak ılık su

Kahvaltı

Tuzsuz lor ile maydonozları akşamdan parcalayıp karıştırdım ve peynir olarak onu yedim
5 zeytin
3 ceviz
1 adet tam buğday ekmeği
domates salatalık tuzsuz sınırsız

5 dk sonra periform baharat karışımını yuttum

Oğun arası

yarım paket form ve ayran cok cok dayanamayacak derecede ac isem bitki cayı iciyordum(şekersiz)

Oğlen
Yemekten once macunu yedim

Evde sebze var ise yarım dilim tam buğday ekmeği ile onu yedim yok ise az yağlı az tuzlu bol limonlu sirkeli salata ile light ton balığı

5 dk sonra yine perfirom

Yemekten 1 saat sonra nurs lokman hekim bitki cayını ictim(programı var ona gore sayısı değişiyor)

2 saat sonra bir adet elma-mandalina-portakal herhangibi bir meyve yedim

Yemeğe kadarda bol bol yeşil cay ictim

Macunu yedim

Akşam

Bizde corba sebze yemek veya pilav olur.
1 kepce corba
eğerki pilav varsa kesinlikle ekmek yemedim.
Pilav varsa

Corbadan sonra

tabağa 1 kaşık pilav 3 kaşık sebze koyup karıştırıp salata ile yedim.Yemeği catalla salatayı kaşıkla alarak her lokmayı 25 kere ciğnedim.

Pilav yoksa

corba 2-3 kaşık sebze yemeği 1-2 kaşıkta normal yemek(sote-bakliyat vs)

Periform

Yemekten 1.5 saat sonra ligt 1 bardak sut ictim yatmadan oncede nurs lokman hekim bitki cayını ictim.

Kekik yağınıda bir cay bardağı suya 5 damla damlatarak oğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden once birde yatmadan once gunde 3 kere iciyordum

Boyle 2.5 haftada 5 kilo vermiştim yine başlayacağım.Sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada diyetisyenede gittim bana bu listeyi verdi ama tabiki macun ye periform yut kekik yağı ic demedi