arkadaşlar bundan 2 ay once kendimce bir karar aldım yaz falan geliyo diye kendimi kasmadan bir liste yaptım kendime planlamadan olmuyo hergun sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ictim sonra kepek ekmek biraz zeytin biraz peynir domates salata hatta limonlu maydonuzlu bir kahvaltı cayım acık ve tek şeker ( onceden şerbet gibi icerdim ve beyaz ekmek yerdim) oğlene kadar meyve bir elma yada bi avuc a yakın nohut oda olmassa yeşil cay hergun 2 bardak mutlaka ictim oğlen balık tavuk haşlama yada sebze yemeği yedim yanında yarım dilim kepek ekmek arada acıkırsam meyve yine akşamda hic ekmek yemiyordum sadece corba ve salata birde ayran cok ictim kısacası beyaz ekmeği kesip gunde 2 dilimi gecmeyen kepek ekmek yedim.haftada 2 yada 3 gun deniz kenarında 1 saat normal tempoda yurudum ve gun aşırı duş aldım buda onemli haftada birgunde tatlımı yedim yada dondurmamı yedim başım falanda ağrımadı ac kalmadım hele o nohut mide suyunu cekip insanı tok tutuyor birde cok su icince miden şişiyor asla ac kalarak zayıflayamayız yada aynen iki katı geri alırız ben oyle alıştım ki bu tarz beslenmeye eskisi gibi hantal değilim midem kuş gibi umarım bi nebze yardımcı olmuşumdur.......kaydirigubbakcemile3