merhaba arkadaşlar, ben hepinizin hkayelerini okudum diyebilirim ve cok etkilendim, kilo vermek icin zaten boyle motivasyonlara ihtiyac var.... bana gelirsek ve 1.63 boyundayım kilom 61 şu an itibariyle tabii. Ben lise oğrencisi olduğum icin 2 yıl once bir diyete başlamıştım ve 8 ayda 11 kilo vermiştim tabii bu diyet cok rahattı, oğrenciler icindi tabii. O sırada basketbolda oynuyordum tabii. Bu senenin başınan beri kilo vermek istiyordum ki 53'e kadar indim ama hedefim 48-49-50 hangisi olursa. Bu donemde o kadar cok araştırma yaptım ki diyet uzmanı kesilebilirim...okulda arkadaşlarıma oğrendiklerii anlatoyprdum onlarda başlarım sağlıklı beslenmeine deyip abanıyorlardı yemeye...tabii onlarda o kadar zayıf değil..neyse 3 hafta sonra tatile cıkıyoruz ve benim bu 2,5-3 hafta icinde 6 kilo vereceğim, yuzmeyle birlikte tatilde de 2 kg vermeyi planlıyorum. Boyle devam edecek okullar acılana kadar vereceğim kiloları. Aslında ben kucuklukten beri kiloluydum bunun icin ailemden herkes bana bu gozle bakıyorlardı aslında şimdiki hedefim onları utandırmak ve onların yeni halimle karşımlarına cıkıp nanik yapmak lulululululu ...okullar acıldığında da arkadaşlarıma nanik yapacağım
Hedefim bu ... kendine guven icin bence bu cok onemli bana da bu lazım..kendine guzev.. tam 1 aydır hergun diyete girip o gun o diyeti bozuyordum ama şimdi hayatımdan diyet lafını kaldıracağım 'zayıflama listesi veya programı' yaptım bile ... egzersiz,sporlada inşallah iatedğim kiloya ineceğim... bi de iştahımla veya sabrımla başa cıkabilsem cok guzel olacak. Aslında benim bir ortam yoktur ya bir diyeti cok katı yaparım ya da yapmam. 1 kaşık bile fazla yesem o diyeti bozmuş hissederim kendimi.Şimdi bile boz diyeti yarın yaparsın gibi sacma sapan ic sesler geciyor icimden. Biri bana hardım etsin diye bağırmak istiyorum. Keşke bir garantim olsa yani seeenn kkkilllllooo vvveeerrrreeeeccceeekkkksssiiin diyen bri ne guzel olur. Hedefim 8 haftada 16 kilo vermek yani, inşallaahhh başarırım biri bana olup olamayacağını veya nasıl olacağını soylesin bana bir tavsiyede bulunsun ......................bir rehbere cok ihtiyacım var, bu diyet işini kimseye soylemedim, o gune kadar kuzenlerimle halamlarla falan goruşmeyi de duşunmuyoeum yanii supriz YANİİ HAYATIIM VE MUTLULUĞUM BUNA BAĞLI......BANA YARDIM EDİN...REHBER OLUN