Oncelikle kilo vermek icin acele etmeyeceksin sabırlı olacaksın onemli olan yavaş ve bir daha geri almamak , onun icin yaşam tarzını değiştireceksin, bu bir surec sonucta ben şimdi her şeyi yiyorum haftada bir gun tatlımıda cerezimide pizzamıda sadece abartmayacaksın JJ bunun bir surec olduğunu duşun 6 aylık o surede kilo verme surecinde olduğun icin şimdilik ara vericeksin forma girene kadar oyle bir mantık geliştir kafanda

Ben hic ac kalmadan 6 ayda 25 kilo verdim hayatta veremem yıllarca yapştı bu kilolar gitmez diyordum ama verdim .Mutlaka az kalorili ve doyurucu şeyleri tercih ettim mutlaka ara ve ana oğun yaptım bak bu cok onemli ac kalınarak zayıflanmazzz nolur biliyormusun tıka basa yeme her saat yiyebilceğini duşunerek beynini rahatlat once

Ac kalarak rejim yaparsan bir haftada 3 kilo verirsin super dersin 2.hafta metobolizman o aclığa alıştığı icin onun diyet olarak algılamaz ve her yediğin depolamaya başlar cunku ac kaldığın icin vucudun alarma geciyor her şeyi depoluyor 2.hafta 2 kilo verirsin 3.hafta o kadar ac kalmana gram veremezsin cunku ;

O cok duşuk kaloriye alışıyor vucudun kaloriyi daha azatlıkca ac kaldıkca biraz daha verebilirsin ancak mı ancak buda olum sınırına girersin bunu senin normal yemen olarak gorur metobolizman vermez hep biraz daha duşurmen lazım ki kaloriyi zayıflayasın diye , işte bu gibi durumlarda hastalıklar başlıyor o kadar aclığa ,

Sonra aclıktan gozun donuyor rejimi bırakıyorsun normalde gun icinde yediğin kilo almadığı eski duzeninde bir bakıyorsun daha fazla almaya cunku vucudunu olduruyorsun şekerim .

Boylelikle metobolizmanıda hızlandıracaksın ac kalmadığın icin diğer oğunde saldırmayacaksın yemeklere zamanla miden kuculecek ve yetecek yedikler , Birde bol su icmeye dikkat et , sporda şart istersen başarırsın sadece aşağıdaki yazdığım maddelere dikkat et ve bunu sureye 5 ay 6 ay gibi ayda 3 kilo ver 2 kilo ver , ama seni bıktırmasın sıkmasın ac kalıp gozun dondurup aklında hep yemek olmasın , her şey den tat ye ama bu surecte disiplinli davran ,

rejim olarak algılama sağlık yaşam olarak algıla kacırdığın gunlerde ertesi gun telafi et bozdum ben rejimi diye kendine yeni bir surec koyup o zaman başlarım tekrar deme kacırdığın zaman ertesi gunu kaldığın yerden devam et şekerim , Mantığını oturttuktan sonra gitsin kilolar . 2 hafta dikkat ettim gram veremedim deyip bozma vucut oyle bir mekanizma ki cok akıllı , sonra birden gidiyor bekliyor bekliyor 2 , 2 gidiyor JJ

Son olarak spora deyinmek istiyorum , hergun yapabilsek keşke spor sihirli bir değnek inanamazsın , ben cok gec fark ettim resmen sporsuz cok cabalaman gerek şoyle duşun tarlayı elle bicersin ne kadar gec ve yorucu ve zor olur ama birde makineyle yaptığını duşun ne kadar kısa surede ve elle uğraştığından daha mukemmel olur , hergun nelere vakit ayırıyoruz sıkılıyorsan tv izlerken yuru oyala kendini yururken ama mutlaka yuru ve mutlaka L-carnitin al

Neden l-carnitin şoyle duşun vucudunu fabrika olarak ne kadar iyi guzel kasların olursa o kadar guzel yağ yakar parcalarsın yoksa zayıf kaslarla uğraşırsın uretmeye , l-carnitinde kaslarını guclendirip 2 katı yağı kolayca parcalamana yarıyor , Haftada 4 gun sporuda unutmuyoruz JJ

Amerikada bu iş icin sadece bunun mantığı yakalamak bu tuyoları oğrenmek ve motive icin 3.000 $ harcadım diyetisyene, bana bunları kazısın diye ama şimdi duşunuyorumda cok cok basit aslında soyle yaşamak J

Ekmek sadece sabahları 2 dilim
Tatlı haftada 1 gun oda sutlu tatlılar
Kahveler ve caylar kesinlikle şekersiz
Kızartmalar bol yağlı yiyecekler kesinlikle yok
Akşam 19.30 dan sonra ana oğun yok
Izgara ,az yağlı , Haşlama ,fırın ve tencere yemeği yiceksin
3 ara ve 3 ana oğun kesinlikle yapacaksın
Bol sebze ve meyve tuketilecek
Gunde 3 litre su icilecek
Hazır meyve suları yok
Kola ve gazlı iceceklerin light olanları tercih edilecek
Gunde mutlaka 1 kase yoğurt 1 bardak sut icilecek
Tok olsan bile oğun atlamıcan (metobolizmayı hızlandırmak icin)
Proteinli gıdalara ağılık vereceksin
Gunde 2 parca cikolata yiyebilirsin ama sadece 2 parca
Acıktıkca meyve yiyebilirsin

Sabah

Yarım simit yada 2 dilim ekmek ,peynir ,zeytin, domates salatalık gibi standart şeyler

Şekersiz icecekler

11 de meyve yada 2 tane biskuvi

Oğle

Abartmadan Yemekte ne cıkarsa pilav ekmek tatlı haric

Oyle gram gram olcmene gerek yok

3 de yarım simit sut peynir olabilir 2 tane biskuvi olabilir

5 de meyve

Akşam

Izgara , haşlama, sebze fırında işte evde ne varsa kızartmalar borekler corekler haric ekmeksiz sebze , veya et yemekleri ama yine abartmadan pilavsız makarnasız J

Yatmadan 1 saat once

Meve ile sut olabilir

Bu soylediklerimi dikkate alıp değiştririrseniz yeme tarzını yaşam standartı yaparsan zamanada yayarsan cok başarılı olursunuz

Umarım herkeze yardımcı olur bu yazdıklarım herkeze başarılar