ilk baştan şoyle anlatayım kiloluyken hic tartıyla felan ilgim yoktu taki komşumuzun kucuk oğlunun bana bi tartıl demesiyle olan oldu 80 kiloydum aman Allahım kafamdan aşağı kaynar sullar dokulmuştu.sonra tabii az az sık sık yemeliydim ve başardımda 1.5 ayda tam 12 kilo verdim..Nasıl mı?..
2 saatte bir yiyerek hem metobolizma calışıyor hem de hızlı kilo veriyosun
sabah kahvaltını kacta yaparsan yap hic sorun deil..
kahvaltıda 1 dilim normal ekmek 3_4 zeytin 1 dilim peynir maydonoz 1 domates istediğn kadar cay tabiikide şekersiz olarak
kahvaltıdan 2 saat sonra 1 adet meyve 2 saat sonra 2 corba kaşığı yemek ne varsa hangi yemek olduğu onemli deil. 2 saat sonra yine meyve 2 saat sonra yine 2 corba kaşığını dolduracak kasar bi şey mesela biskuvi veya yemek bu boyle devam ediyor akşam yatmaya 2 saat kalana kadar..akşam 12 de yatıyorsan en son 10 da yemelisn.ve bunun yanında gunde 20 dk. sevdiğim muzikle(en cok mezdekeyle) oynadım belime poşet sararak..bunu sizinle paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
resim koymaya calışıyorum yarım sattir fakat imageshack adresinde hata var sayfa acılmıyo sinir oldum başka yol bilen var mı acaba resim koymak icin googlede adres...
Citlenbik'in başarı oykusu...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Citlenbik'in başarı oykusu...