cok kilo aldığımın farkındaydım ama vermek icinde cabam yoktu hatta sanki kilo almak istercesine yiyordum abur cuburlar pasta kekler derken benim kilolar aldı başını gitti

Cok uzulduğum halde bir turlu vazgecemiyordum daha sonra eşimin işinden geregi başka bir şehre taşındık yeni bir ortam ailelerden uzaksın tabiki cok uzuldum veee yine cok yedim herkes fit bir şekilde dolaşırken bende elimde cips oturmuş onları izliyorum şoyle bir duşundum ben niye veremeyim diye ilk işim elimdeki yağ deposunu cope atmak oldu
kendime bir liste yaptım neler yeyip kilo aldım diye ve kocaman bir liste cıktı
bolca tuketttiğim ekmek
yine bolca kullandığım şeker
cikolata
cips
pasta poğaca
kızartmalar
pizza ve diğer fast foodlar
kola
tuz vs
Bunları zamanla azaltmaya başladım kendimi motive etmem ve sıkılmadan devam etmem icin eski fotograflarımı buzdolabımın ustune yapıştırdım ki her dolaba gittiğimde onları gorup vazgeceyim diye etkili de oldu
haftalar geciyor fakat ben kilo veremiyordum bişeyler eksik ama ne dedim daha sonra yuruyuşe başladım ve evde yapabildiğim kadar spor kararlılıgımın arttığının farkındaydım
kilo vermeye başlamıştım cok sevindim form cayları falan derken fazla uyumamaya da ozen gosterdim sonuc olarak 93 kilodan 76kiloya inmiş bulunmaktayım gecenlerde memlekete gittik beni gorenler şok oldu diyebilirim eh buda hoşuma gitmedi değil hani

bu kararlılık ve istekle durmak yok yola devam ta ki 60ı gorunceye kadar