ben bundan 2.5 sene once 55 kilodan 77 kiloya kadar cıktım 2 ay gibi bir surede,bazı tedaviler sonucu:1shok: boyum 165 yaşım 27
bukadar kilo hic alışkın olduğum bi durum olmadığı icin inanılmaz kotu etkilemişti beni,yani oyle boyle değil..
ne yapsam veremiyordum(ozamanlar oyle diyordum,meğer bişey yapmıyomuşumkaydirigubbakcemile3)
sonra annem karaciğer rahatsızlığı yuzunden diete başladı,bende onla başladım,fakat beraberinde kan şekerim cok duştuğu icin protein takviyesi de aldım.oyle diet dediğime bakmayın,oğunlerimi gunde 8-9 a cıkardım,sık sık ve az yedim hep..bide gece yemeyi oyle dedililer gibi yemeyi kestim.(gecenin 2 sinde sucuk kızarttığımı bilirim)
bunye buna zamanla alışıyor.yani ilk 1-2 hafta sıkıntı cektim ama gecti.
sonra 2 ayda 4 kilo verdim ve "bu ne boyle yaa" dedim kestim oyle cok dikkat etmeyi..
sonra ne olduysa 1-2 ay icerisinde 10 kilo falan verdim:uhm: bunun sebebini hala bilmem.
64 kilo oldum,ve bundan 1 ay oncesine kadar bu kilomu muhafaza ettim,gece falan da yedim acıktığımda ama kilo almadım.eski profesyonel voleybolcu olmama rağmen hic spor yapmadım..tembelimdir o konuda biraz..
1 ay once tekrar başladım,şuan 60 kiloyum,hedefim 56..yani eski kilom:asigim:
kolay olmuyor ama isteyince oluyor,bunu bilir bunu soylerim..yani ne yapsam veremiyorum diye bişey yok..sadece sabır..kilo fazlalığı 20-30 olan hanımlar bunu 2 seneye falan yaymalı ve sabretmeli..
herkese kolay gelsin..
doremiii'nin başarı oykusu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- doremiii'nin başarı oykusu