bunu herkez başarabilir
cok uzun zaman gecmiş diye duşundum oncelikle başarı oykumu yazarken hic bir zafer birden bire olmuyormuş bunu anladım
2006 mayıs ben 87,5 kilo iken başladı benim zayıflama maratonum
oncesinde cok cok mutluydum kilolarımla sevdiğim adamda şimdiki kocam :jeyyar: memnundu halimden ama bir kac cocuk vardı akrabası ve bana şişko dediler dunyam kararmıştı el kadar cocuklar beni yakıştıramamışlardı akrabalarının yanına
cokacimcoookdedim hemen başlıyorum diyete
derken kısa zamanda cokkkk kilo verdim 2006 eylulde ben 69 kiloya duşmuştum-
2007 mayısa kadar bu kilodaydım
2007 mayısta evlendim ve haziranda hamile kaldım
2008 martta 85 ile doğum yaptım
hastaneden eve geldiğimde 3 kilo gitmişti takip eden 2 ay boyunca sadece 6 kilo gitmişti ben uzuntudeydim
doğum sonrası deprosyon denen şey benimleydi eşim beni beğenmiyodu kiloluyum diye benimle ilgilenmiyodu bana gore fisfisfis
eşimi anlamaya başladığımda sen tamamen beni yanlış anladın ben zayıf olmanı istemedim ben seni bekarken 87 ile sevdim vs vs desse de bilmiyorum artık bence zayıflamamı istedi
derken ben o zaman ona inat dedim senden zayıf olcam sende gorceksin dedim :1ninca:
eşim o sıralar 62 idi şimdi 65 e geldi
2008 aralıkta 58 olcam dedim kurban bayramı vardı ve ben 59.4 ile kurban bayramına girdim :jeyyar:
ama aralık ayı benim icin cok kotu gecti şu an kilo almış olsamda verecem inşallah hihoyyyt
ben nasıl kilo verdim
ben beyin gucune cok cok inandım ve bu kadar kiloyu bununla verdim diyebilirim
ekmek cıkmıştı tamamen hayatımdan kola da cipste biskuvilerde abur cubur sıfırda
bebeğim emdiğinden sadece ona vitamin olsun guzel beslensin diye vitamin ağırlıklı beslendim
hic ac kalmadan 2-3 saat aralıklarla az kalorili beslendim
yemeklerden 3-4 kaşık pilavdan oyle
hamur işi yok tatlı yok şimdi duşunuyorum nasıl uzak kalmışım bu kadar
eylul ayında 67.7 kilo ile kk daki 5 takım zayıflama grubuna katıldım:enbuyukkk:
arakdaşlarımın desteği ile delikafadulden: kilo verdim evet şimdi onlar beni mezun etmek :jeyyar:istiyolar ama uzgunum mezun olmıcammmmmmmmhihoyyyt
bu yazıyı bayramdan once yazmayı cok isterdim o zaman kendime guvenim cok cok fazlaydı ama bu ay aldığım 3 kilonunun olumsuz etkisiyle cok cok uzgunum
ama pes etmeyelim arkadaşlar
el birliği ile başarcaz
ve takım olarak kilo vermenin guzelliği daha bir başka tavsiye ederim
kadisin başarı oykusu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- kadisin başarı oykusu