Herkese merhaba
Benim bir derdim var gobek problemi 20 yaşındayım 1.71 boyum var 68 kiloyum fakat gelin gorun gobek deliğimden olctuğumde 94 cm geliyo benim yaşımdakiler incecik ben kalas gibi 08.08.2009 da diyet yapmaya başladım 76 kilodan 68 kiloya duştum okul tatile girdikten sonra tekrar kio vermeye uğraşmaya başladım gelin gorunki o tarihten beri diyetime sadık kaldım abur cubur tatlı hamurişi elimi surmedim(ayda bir dondurma yedim istisnai olarak) hergun pilates yaptım 1 saatlik yuruyuş yaptım inanır mısınınız bir gıdım incellme YOKKK nolacak beni bu halim şimdide 2 haftadır zumba yapıyorum yine incelme yok deliricem yaa nefret ediyorum vucudumdan insanlar 1 ayda 4 kilo nasıl veriyolar anlamıyorum 94 cm ne demek yaa resmn gobeğim portluyoo zaten gobek olcusu boyunun yarısı olmalıymış yani benim icin 85 cm ahh ahh o kadar uğraşmama rağmen boğazıma okadar dikkat etmeme rağmen bir gıdım gitmiyor incelmede yokk coook dertliyim cooookkk bi de cok yesem Alalh muhafaza nolur duba gbi kalırım herhalde mafoldumben bugun gobeğimi acıp anneme yine sordum bi değişiklik bir incelme var mı diye (4 hazirandan beri deli gibi uğraşıyorum) YOKK dedi ahh ahh bu işe ne kadar moralim bozuluyo ne kadar takıyorum bilemezsiniz teknik değiştirdim artık kalkar kalkmaz yuruyuş yapıcam sırt cantasının icine kitap doldurup Ssonra hem kalp ritmim azalmadan atlayabildiğim kadar ip atlayacağım sonra da bir saat zumbamı yapacam bakalım oyle işe yarayacak mı dahiliyeciye gittim kan tahlili yaptırdım kolesterol max 200 olması gerekiyomuş benmki 205 cıktı aptal doktorda bişey demedi diyetisyene gitmek icin devlet hastanesinde herhangi bir doktorun yonlendirmesi gerekiyor neyse diyetistyen kadına yonlendirdi o da kan değerlerime falan baktı kolesterolunuz yuksek cıkmış ama fazla değil iştefazla kilolu değilsiniz sadece size az yağlı bi dyet yapmamı soyledi işte yememem gerekenleri falan o dediklerini zaten yemiyorum anlatıyorum derdimi salak kadın diyorum ben zaten o dediği şeylerin hicbirini yemiyorum 4 hazirandan beri hergun yturuyorum pilates yapıyorum diyorum 1 kilo veremedim diyorum ammaaan o da bişey bilmiyo zaten o diyet listesi vermekle mukellefmiş ağzım acık kaldı cıktım acaba ben de bi sorun mu varr off offf o kadar uzgun ve sinirliyim ki normal olsaydım şimdiye kadar taş ble erirdi benmi yaptıklarımla yaa off offf