45 kg ile hamile kaldım dokuzuncu ayımda tartı 71kg gosteriyordu. kızım dunyaya geldi benim tartı 65 kg da takıldı 1. yılı gectik 2. yılı gectik 64-65 değişmiyor 3. yıl hala değişmedi boy yer cucesi hal boyle olunca enim boyum eşit gibi birşeydi.bir mağazaya gittim iki tane pantolon satın aldım (normalde 44 bedene girebiliyordum) 40 beden hatta birinin bedeni diğerinden daha dardı bacaklarımın ust bolumunden yukarı bile cıkmıyordu giyinmek şoyle dursun . evde yatak odamın kapısına birini mutfak kapısına diğerini itinayla astım. hedef o pantolonlara sığmak. her sabah meyve kabukları cayıyla havuc rendesi şeffaf dilim ekmeğimle kahvaltı işte yeşil elma oğlen devasa boyut salatam arada kaysı ceviz akşam yoğurt salata yatarken portakal falan filan derken bir ay sonunda 3 kg gitti baktım biraz yavaş galiba bu defa diyetime ek olarak evde deli gibi muzik eşliğinde tepiniyorum nasıl ama kan ter icinde kalana kadar anaa 2. ay toplamda 8 kg gitti 8 ay sonunda ben 48 kg 36 beden oldum yıl 2003 bugun 50-51 kg arası değişen 36-38 bedenim
ne zaman kilo aldığımı fark etsem hemen şekeri kesip suya saldırıyorum ...
darısı başınıza 33 yaşındayım nerde baksanız 5 yaş genc gorunuyorum..
kilo hayatımızı sağlığımızı yoruyor o yağları taşımak zorunda değilsiniz.