Meraba arkadaşlar
ben 1 yıl once anne oldum ve doğumdan sonra tam 81 killoydum boyumda 170 cm. hamile kalmadan once de cokk zayıf sayılmazdım yani 71 kilo idim ama hamileliğim boyunca da ağzım hic durmadığından 91 kiloyu gordum. doğumdan hemen sonra bebekle birlikte benden 10 kilo birtten gitti oy oy cok hoşuma gitti tabi bu durum tamam dedim nasılsa emziriiyorumda artık gider bu kilolar rahat rahat veririm dedim ve durmadan yedim . tabi oyle olmuyor yersen ne emzirmenin faydası oluyor nede cocuğun peşinden koşturmanın. birde ustelik calışıyorum yani ona rağmen bir kilo bile vermedim bir yıldır. annemlerde sağolsunlar iyi baktılar hehe. ama ben hep diyet yapayım hep yemeyeyim derken tutamazdım kendimi. ne kararlar verdim neler yapayım dedim olmadı bir turlu. 80 kiloda cakıldım kaldım artık sinir oluyordum kendime karrar vermiştim ama nasıl yapacaktım bilmiyorum. netten nerde ne varsa okuyup hatim indirsemde hic bir şeye yaramazdı taibi. en sonunda anladım yememek gerektiğini ve spor yapmam gerektiğini ama bunu tek başıma yapamayacağımı da anladım. ama cocukla ne yapılır ne kadar yapılır bilemiyordum bende kocamdan yardım istedim hehe . kıssacası 2009 ocak ayının 9 da karar verdim... eşimle birlkite yuruyuşlere başladık. ve az yemeye. oda beni devamlı motive etti ve destek oldu.
Xardelen'in baar yks
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Xardelen'in baar yks