Cocukluğumdan beri hic bir zaman istediğim zayıflığa gelemedim...Annem de hep derdi bizim vucudumuz mayalı ne yesek alıyoruz diye duşunmeye başlamıştım.Taa ki universite 3. sınıf temmuz ayında tartıya bir cıktım ne goreyim 64 ,5 kiloyum boyumda 1.58 di.Tam o ara butunleme donemleriydi ve ben biraz sınavların stresi ile bişey yiyemiyordum ve 63 e duştum.Daha sonra biraz hissettim tabi o birbucuk kiloyu ilk defa bir diyet yapayım dedim ve ablamdan duyduum patates diyeti ile başladım bu seruvene şok bir diyetti ve bu diyetle 58 e duştum.Daha sonra kendimden daha zayıf bir arkadaşım oldu ve onun da gazıyla şakayla karışık yaptığı iğnelemelerle 53 e kadar duşmuştum.

vee gelelim bugune....Ben her zaman dikkat etmek zorundayım annemin de dediği gibi etimiz mayalı bizim)ancak bu ara salladığım icin sabah 55,5 ile uyandım vee daha once kilo verdiğimde 55 ustune cıkmayacağıma soz vermiştim ve bugun den itibaren once cok ucmadan basit şeylerle başlıyorum ekmek yememe,gece yemeklerini kaldırma abur cubur yememe gibi...cunku bu iki uc kiloyu bunlar sayesinde aldım...
başlangıc kilo:55,5

hedef kilo:48-49

başlangıc tarihim:13 mart 2011

ben cok duzenli yemek yiyebilen bir insan değilim..Oyle 5 6 oğun yemek yiyemediğim icin zaman aralıkları fazla olsada az yemeye calışıcam..Şimdiden bana destek verip yorumlarıyla bana destek olan arkadaşlarıma cokk teşekkur ederimm....