ekmegi kestim haşlama sebze agırlıklı beslendim akşamları meyve yedim..ilk gunler aclıktan oldum lahana suyu ictim 10 gunluk kur yaptım.. hergun en az yarım saat yurudum bu bazen 1saat 10 dakikayı gecti.. ayrıca her sabah limon suyu ictim şekeri komple kestim ilk 10gun 0 tuzlu yedim vucudumdaki odemi atabilmek icin.. ve cok sıvı aldım bunu papatya cayı icerek yaptım..şimdi inceldim hedefimde 3 kilo daha var ama gelgelelim gobegim hala biraz var sanırım sezeryan oldugum icin gunde 100 mekik cekiyorum ama bu mide kısmımı inceltiyor alt karın kaslarımı bir turlu calıştıramıyorum..
bu rejim doneminde en cok zorlandıgım patlamış mısır yememek oldu cok alışmıştım her akşam patlamış mısıra.. ve şu anda cok az tuzlu yiyorum ama tuzu cok ozledim..bu arada yaşım 28 ve boyum 1.61.. gercektende yaş gectikten sonra kilo vermek zorlaşıyormuş onceden cok kolay sadece beyin gucumle bile kilo verebiliyodum..
zayıflamak icin bogazdan kesmek şart ben şu an aslında 49 kilo olmak istiyorum sırf birkac ayda olsa pişman olmadan korkmadan yemek icin