bende istanbuldan bodruma taşındıktan sonra dahada kilo almış 87 kilo olmuştum dersaneyede gidiodum artık giyicek bişi bulamıyodum.normalde ben alışverişe ve takı aksesuar takmaya bayılırım ama bu kiloyla bunları ne alıcak nede takıcak moral olmuyodu kendimi iyice bırakmıştım 19 yaşındaydım hic unutmam 1 aralık 2006 gecesiydi bi anda ani bi kararla diyete girmye karar verdim ama bu seferki oncekilerden farklı bi histim cnku ilk defa bu kadar icten hissediyodum başarabiliceğimi uşengec bi yapım olmasına rağmen cok yokuşlu bi yol olmasına rağmen dersaneye bile yuruyerek gidip gelmeye başlamıştım.lut golu tuzu ile termal korse giyiyordum dersaneye herkesten once varıodum muziğinde hızıyla tuvalette yanımda goturduğum havluyla terimi siliodum cok terletiodu gercektende sonra derslere griodum ilk tenefustede kepek ekmeğiyle kaşarlı bi tost ve ayran yiyodum.etute kalırsam oğlen simitle ayran evde olursamda keten tohumlu yoğurtlu yağsız beyaz makarna yiyodum salata kasesi buyukluğunde akşamda yoğurtla tavuk veya kofte sebze yiyodum ara oğunlerdede yarım bi mavil yeşil gofret veya form cayla yanına diyet biskuvi tatlı olanlardan.akşam olunca yemekten 1-2 saat sonra cok sevdiğim icimi kıpır kıpır yapan şarkıları 1 saat edicek şekilde listeye koyup dans etmeye başlıyodum ama baya hareketli şekilde yani olduğun yerde sallanıyo gibi diyil

sonra duşumu alırdım duşu alırkende ele takılan bi masaj başlığı wardı onunla sıkışlaştırıcı duş jeli uyguluyodum onunda faydasını gormuştum cok.ayrıca dersanenin olmadığı zamanlardada haftasonları falan 2-3 saatlik zevkli olan mevkilerde yuruyuşe cıkıodum birde bu dışarı cıktığım zamanlarda bol bol alışveriş yaptım takıdan ayakkabıya kıyafete kadar bir suru şey aldım ama takılar dahil hic birini diyet sonuna kadar kullanmadım dahada hırslandırdı bu beni bir an once bitirip onları takmak icinde can atmaya başlamıştım kıyafetleride hep kucuk aldım.yururken ve uyumadan once hep zayıflayınca nasıl bi goruntuye sahip olucağımı duşunuodum cok sık gunduzleride arada uzanıp gozlerimi kapatıp yarım saat kadar hayal kurduğum olurdu gozlerimin yaşardığını karnıma ağrıların girdiğini hissederdim

o kadar gercekci hayal ederdim ki o anları yaşar gibi olurdum...tabi bu diyetimde bana buyuk yardım sağlayan solgarı unutamam.lipotropic factors ve l-carnitine cok cok faydalı geldi bana ve en ufak bir yan etkisi bile olmadı.cok dengeli kilo veriodum ama goruntum cok cok incelmişti.şubat ayının 15nde 72 kilo olmuştum ama gorenler asla 72 olduğuma inanmıolardı muhakkak 60-62 falansın diyolardı ve gercekten bencede oyle gorunuodum boyumda 1.69.vee o alışveriş esnasında aldığım herşeyi doya doya taktım aldığım her kucuk kıyafet sanki o olculeri cok iyi hayal etmişcesine o kadar guzel oturduki ustume

sonra diyeti bıraktım ama ole aşırı yemek yemiodum en azından cipslere falan geri donmemeye calışıodum ve canım cok istemiodu zaten bi sonraki kış olunca biras psikolojik sorunlar ailevi sorunlar fln olunca cok yemeğe başladım ve şuan gene 86 kiloyum ama verdikten 1 sene sonra geri almaya başladım yani ilaclarla bi etkisi cnku cok cok fazla yemeye başlamştım.salı gunu tekrar oyle bi diyete aynı urunleri kullanarak giricem yine 1 aralıkta

boyle olmuyo kilolu olmuyo...herkese başarılar diliorum bu sabır hırs hayal kurma nefs işi tamamen...ama muzik dinleyin bol bol ve size tavsiye inanın hayal kurmakta cok işe yarıyo sizi başarıya ulaştırıo buna emin olabilirsinizz
not:gece yemek yemiyordum midem kazınmasına rağmen 10-11 gibi kazınmaya başlamışsa hemen yatıp uyuyordum hep boyle yaptım ve sabah uyandığımda gece yemeden yatmanın verdiği mutlulukla uyanıyodum zaten daha sonra midem alıştı ve gecede aclık hissi olmamaya başladı