kızlar diyete başladığım da 89 kiloydum 86'ya duşunce bıraktım dayanamıyordum cunku uc oğun besleniyordum cok zorlandım gozlerimin onu kararıyodu neyse bi gun bi arkadaşımın duğunu olacaktı kıyafet bakmaya cıktık annemle gelgelelim bi turlu uygun bi kıyafet bulamadım uzun giydim 30 yaşında kadın gibi oldum kısa giydim dolma bacaklarım ve basenlerime uymadı delirdim resmen aynada kendimi gordukce sonra karar verdim zayıflamazsam ne olayım dedim)

6 oğun beslenmeye başladıktan sonra eskisi kadar acıkmadığımı fark ettim bide aktar yeşil cay verdi bana onuda şekersiz olarak gunde 3 fincan icmeye başladım ilk ay hic kilo veremedim sinir oldum sonra yuruyuşle birlikte evde de hareketli olmaya başladım merdiven falan cıktım mekik cektim kendimce spor yaptım yani neyse aktivitem arttıktan sonra o ay 4 kilo verdiğimi fark ettim devam ettim diğer ay 3 kilo verdim obur ay 5 kilo verdim ama hala vermem gereken 15 kilom vardı onun icinde diyetisyene gittim bana dediki once sağlıklı beslenmeyi oğreneceksin sonra kilo vereceksin bende dedimki once kilo verip sonra sağlıklı beslenmeyi oğrensem olmaz mı? olmaz falan dedi bana bi diyet listesi cıkardı aman allahım benim diyette yediklerimin 5 katı var icinde neyse yinede uyguladım ama 3 haftada 1.5 kilo verebildim diyetisyen gayet memnun kaldı ama ben uyuz oldum resmen benim okadar sabrım yok cunku bi an once ustumdeki yukten kurtulmak istiyodum bıraktım ona uymayı kendime uydum ya
eh işte sonuc olarak 4 ayda verdim o kiloları şimdide diyetisyenin verdiği recetedekileri sağlıklı beslenme icin uyguluyorum))
şincik 60 kiloyum ve cokkkkkkkkk mutluyum opuyorum hepinizi yediklerimin listesini vericem sonra by kuzular kolay gelsinkaydirigubbakcemile3