şu an 50 kiloyum.. bende bir zamanlar şişkoydumgamyoncuiremsu

67-68 kg dım. aslında kendimle hep barışık biriydim.. taa ki abimin gittiğimiz tatil beldesinde yolda duran "AĞIR VASITA GİREMEZ" yazısını gosterip "SEN BURAYA GİREMEZSİN" diye dalga gecmeye başlamasına kadar..kotukedihuso

ve tabii gittiğimiz mağazalarda istediğim kıyafeti uzerime giymeye calışıp husranla cıkardığım anlar geldi aklıma..senağlama

zayıflamayı kafama koydum ve 3 aylık yaz tatili boyunca evde kendi capımda spor yaptım, dans ettimkaydirigubbakcemile2

-kalori cetvelini aldım elime.. kalorisi yuksek gıdaları hayatımın biraz dışında bıraktım, yavaş yavaş yemek yemeyi oğrendim.

-ekmeği hayatımdan cıkarttım, cikolatayı, şekeri hayatımdan cıkarttım
(tabi ki tam manasıyla değil ama ayda yılda 1)

-bol bol su ictim

-yeşil cay ictim, funda yaprağının yağ yakıcı yonunu kullandım ve 3 ay sonra okula gittiğimde 60 kiloydum..hihoyyyt arkadaşlarım iltifat ettiğinde cok doğru bişey yaptığımı anlamıştım:lepi:

yıl boyu yaşam şeklimi duzenledim ve yaz geldiğinde 55 kiloydumsositosositokaydirigubbakcemile2

gittiğimiz tatil yerindeki arkadaşlarımın iltifatları, ne guzel olmuşsun demeleri beni coooooooook ama cooooook mutlu etmişti

yazın işe başladım.. iş temposu yoğunluk derken 50 kiloya duştum.

şimdi herşeyi sınırsızca yiyorum ve hic kilo almıyorumhihoyyyt

cunku hayat duzenimi değiştirdim.. yemekleri yavaş yemeyi ve su icmeyi oğrendim

eminim zor diyetler yerine yaşam duzeninizi kontrol ederseniz sizde guzel bir gorunume kavuşacaksınız

HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM