her zaman balık etliydim 1.72 boyum vardı 66 kilo falandım 69 oldum ve diyete başladım. 8 kilo verdim ''6 oğun diyetiyle'' ve okula başladım. istediğim kilodaydım mutluydum herkes beğenirdi daha sonra yemeye başladım mutluydum.. tekrar almam sanıyordum. tartıda kullanmıyordum o sıralar. ve artık annem tartılmam gerektiğini soyledi. şubat ayının sonuydu. 81.3 gordum. şoka uğradım sadece 5 ayda 20 kilo almıştım. bir diyetisyene gittik ve 75 kiloya duştum bıraktım. kendi cabalarımla 67 oldum. ''6 oğun'' ve sporla. ama şimdi tekrar okul acıldı 69 oldum sporu bıraktım. 5i bir yerde cayına başladım. ben 60 kilo cok mutluydum ve 9 kilom kaldı okulda aynalara bakamıyorum kendimden nefret ediyorum ve bugun tekrar 6 oğune başladım cayla beraber. evde bisiklette var hergun 30dakika binmeyi planlıyorum. tek hedefim yaz geldiğinde bu yaz bana kilolusun diyenlere gununu gostermek sizi anlıyorum arkadaşlar ve kendinize guvenin beraber vericez inşallah kilolarımızı
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.