merhaba arkadaşlar....
size bende diyet maceramı anlatacağım..... ben hayatım boyunca hep diyet yapmış ama başarılı olamamış bir insandım.... hep tombiştim... buda gercekten cok kotu bir durum.....neyse ben baya kilo almaya başlamıştım engelleyemiyordum kendimi.. bu durumda bende psikolojik problemlere yol acıyordu..... kendi başıma halledemez oldum... bir kyafet almaya gittiğimde beğendiğim kıyafetiun bana olmaması yaaa bu cok kotu bir duygu..... evliyim eşimde zayıf(guzel bir fiziği var) buda beni rahatsız ediyordu... 10 oluyorduk yanyana.....onun bir problemi yoktu ama bir de bana sorun....
neysee gecen yıl mart ayında diyetisyene gitmeye karar verdim... 86.6 kilo ile gittim..
diyetisyene gitmek yetmiyor ama kafada da btirmek gereiyor.... onun her dediğini harfiyen uyguladım... liste dışına cıkmadım... ilk zamanlar zor oldu tabiiii... cok zorlandım ağladım amaaa pes etmedim....ve ben yavaş yavaş vermeye başladım.... şu anda 61 kiloyum... okadar memnunum ki..... doktorum bile hayretle ricinde.... beni hep maşallahlarlar karşılar.....şu anda da dikkat ediyorum yememe.... yani tekrar almak istemiyorum....ama dikkat ederken zorlanmıyorum.... yemek icimden gelmiyor... ve hep şoyle diyorum kendi kendime bunu yediğim zaman bana bir faydası olmayacak.... ve hemen yeme isteğim kayboluyor... boyle daha mutluyum.... şimdi yaşımdan daha az gosteriyorum.. onceden fazla gosteriyordum... bunu beni cok uzuyordu.....arkadaşlar bence gec kalmadan kurtulun...ve diyetisyen kontrolunde olmasına ozen gosterin...emin olun siz de başarabilirsiniz......
hayat70'ın Başarı Oykusu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- hayat70'ın Başarı Oykusu