ben bu hafta toplamda 35 kiloyu tamamladım kendimi super hissediyorum başardım siz de başarabilirsiniz zor ama imkansız değil 141 kilo iken gecen yaz tum umudumu yitirmiş ben boyle olup gidicem diye ağlarken bugun sevincten havalara zıplıycak durumdayım herşey gercekten istemekle oluyo eğer istiyosanız hicbişey size mani değil unutmayın onemli olan sizsiniz

yaz gunu, bana 3 lt yetmedi. odem yaptı vucudum, gunde 4-5 lt icmeyle cozdum. mutlaka suyu cok ic afedersin idrarının renksiz ve kokusuz olması gerekiyo, olcu bu, bunu sağlayacak miktarda su gerekiyo demek oluyo, diyetisyenim boyle anlattı.

bende kabızlık sorunu ortaya cıkınca gecen ay suya buldu kabahati diyetisyenim duzenli beslendiğim icin bağırsaklarımda bi sorun olamazmış sonucta cok terlediğim icin su bağırsaklarıma inmeden vucuttan atılıyomuş

birgun 5 ikinci gun 4 lt su ictim sonraki gunlerde 3,5-4 lt icmeye devam ettim sorunlarım bitti hamdolsun ama ihmal eder su icmezsem hemen farkediyo aynı sorun başlıyo artık sonbahar geldi hava bugun daha serin bu kadar terlemem herhalde

bundan sonrada kontrol yolu belli zaten idrarın rengine bak sarı olmıycak koyu sarıysa cok kotu odem var anlamına geliyo

gecen yıl bunları yazmışım şimdi 93 kiloya geldim 48. kiloyu tamamlamama 200 gr kaldı sadece
bu mesajları yazdığım zamanla şimdi arasındaki tek fark var ben ameliyat oldum ve motivasyonum azaldı 2 aydır kendimi toparlamaya calışıyorum tahammulum azalıyo eskisi kadar azimli ve istekli diyet yapamıyorum ama kararlıyım1 martta 89,.. kiloyu gorucem en az başaracağım biliyorum ben yapabilirim neleri başardım bunu mu yapamıycam
şimdi bunu buraya niye mi yazdım bu topik unutulmuş cok gerilerde kalmış ve ben kendimi eskisi kadar guclu hissetmiyorum omuzlarım duşmuş gibi geliyo biraz morale desteğe ihtiyacım var
takım arkadaşlarım ve beni uzun zamandır takip eden arkadaşlarım hep destek oluyolar ama bana eskiden guc veren azimlendiren hırslandıran şeyi hatırlatması lazım galiba

duşunuyorum ben niye bu kadar zayıf olmak istiyordum ki gecen kış sadece oğluma daha iyi bir anne olabilmek icin sağlıklı ve ayakları ustunde duran cocuğunu tek başına zorlanmadan buyutebilecek bir anne olmak icin değilmiydi bu caba

bunun icindi tabiki ne guzel olmak ne giyinmek ne de başka bişey sadece ayaklarımın uzerinde durmam gereken bir hayatın beni beklediğini hissdiyordum ve hala hissediyorum yanlış ne o zaman beni yolumdan ceviren ne

son gunlerde oyle salaş bir kadın oldum ki eve girilmiyo 2 gune gelene kadar tm gun pijamayla geziyordum uzerimi değişmek icimden gelmiyordu 2 gundur kendmi zorluyorum giyiniyorum saclarımı topluyorum yemek yapıyorum ama icim huzurlu değilyarın doktorumla goruşucem ve care arıycam bu duruma kendimi kotu hissediyorum boyle istemeden burda yaşamak beni mahvediyor

yazacak bşey bulamıyorum bu sozlerin ustune hepinize iyi geceler