23 yaşında 1,60 boyunda evli bir evlat sahibi bir gencim demeyi cok isterdim ama kendimi malesef genc gibi hissedemiyorum.. nedeni malumunuz fazla kilolarım.. fazla yağlarım desek daha doğru olacak cunku vucudumda 25 kilo yağ varmış

Hedefim şu kilolarla birlikte asosyal hayatımdan cıkıp eski enerjime kavuşmak. Artık arkadaslarımı eve gelmeleri icin ikna etmek istemiyorum. sıkılmadan utanmadan gezmek istiyorum. yaşıtlarım gibi giyinmek istiyorum.. yoldan gecen beni hic tanımayan teyzenın selamlaşmanın ardından bana kilo vermem icin nasihat etmesini istemıyorum artık..
Gayet fit ve bakımlı eşimin yanına yakışmak istiyorum, eski gunlerde olduğu gibi onunla uyumlu olmak istiyorum.. iş goruşmelerine yeniden kilolarımı dert etmeden gitmek istiyorum.. ozguvenimi geri istiyorum.. kısacası kilolarım gelirken kaybettiğim butun ozelliklerimi tek tek geri almak icin bir yolculuğa cıkıyorum..
13 Nisan itibariyle dyt. Gamze hanımla birlikte bu yola cıkmış bulunuyoruz.Amacımız 5-7 ay arasında sağlıklı bir şekilde 25 kilo kaybetmek.. kucuk bir bebek tabi beni cok zorluyor.. bazen oğunlerim aksıyor surekli araya bişiler giriyor.. ama ben motivasyonumu kaybetmek istemiyorum..
Bu yolculukta, bana eşlik etmek isteyen herkesi beklıyorum..
10 mayısta tekrar diyetisyene gidiyorum.. hedefimiz 5,5 kiloydu umarım başarabilmişimdir...