İki ayda 10 kg.
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- İki ayda 10 kg.
-
31-10-2022, 07:30:44Merhaba arkadaşlar, benim hikayemde şoyle; Ocak 2009'da bir bebek, Haziran 2010'da ise bir bebek daha dunyaya getirdim. Cok fazla yemeyi seviyorum ozellikle karbonhidratlı gıdaları. Ama ikinci doğumdan 3 ay sonra tartım halen 74'u gosteriyordu. Kilolarım ve goruntumden de cok rahatsız oluyordum. Bebek de emmiyordu zaten sut gibi bir derdim de yoktu. Ve karar verdim diyete, ilk hafta saf protein diyeti ile 3,5 kg vermiştim ve şoktaydım. O suratle ve moralle devam ettim diyetime. 13 Kasım'da 2 ay olacak ve bu sabah ac karnına tartı 63.900
) gosteriyordu. Olmam gereken kg 52. Şimdi biraz zor dayanıyorum. Az yiyip, sık yiyorum akşam 6 dan sonra ana yemek yememeye calışıyorum.Bol su ve aralarda yeşil cay iciyorum Elbette kahvaltı haric ekmek yok. Bugun iki adet biberr dolması yediğim icin 17.30 ana yemek mevzusunu kapattım. Beni en cok zorlayan ise tatlısızlık maalesef. Bitter cikolata yiyorum iki-uc gundur ama yemesem daha iyi. Geriye kalan kilom 12 kg. Ama artık zorlanıyorum dediğim gibi desteklerinize cok ihtiuacım var...