yıllarca gerek ilkoğretm deyken lise 1deyken gerek yakn zamana kadar olsun hep kilolu olduğumu hep. biraz daha kilo vermem gerektiğini duşunuyordum ta ki yazdan beri.. Kızlar bunu diyebilmek gercekten cok guzel bi hismiş. ben vucudumu cok seviyorum.ince bacaklarım ok ama kalı da değiller. belki dumduz bi karnım yok ama gayet de tatlı olduğunu duşunduuğum minik bi gobeğim var goguslerim de normal 80-85 arası. yazın kilo verip 50ye kadarinmiştim. buraya da yazmıştım hatta. bu sure icinde 2 kilo alıp bi kiloyu geri verdim ve vudcudum oturdu resmen) . gercekten kendimi seviyorum diyebilmek cok guzel. hic birimiz illa mukemmel olacağız diye bir kural yok ,kendinize aynada baktığınızda mutlu olabiliyorsanız o sizin icin idealdir illa 34 bedenlere sığmak gerekmiyor ya da kucuk bi popoya sahip olmak cevremdeki yakın arkaşlarım da asla kilo alma diyorlar.cinsiyet olarak ayırmadan
diyet oykusu değil belki ama benim icin bir başarı oykusudur bu Kendinizi sevin, herkes sizi boyle daha cok sevecektir. iyi gunler..