merhaba hanımlar 2 haftadır rejim yapıyorum ama aşırı sıkı bi rejim deil..niye 1 kilo veriyorummmm normalde ben 2 haftada 2-3 kilo vermem lasımdı ama 1 kilo vermişimm

sabah 1 dilim kepek ekmegi,1 kibrit kutusu kdr peynir domate salatalık yerim yada bunları yemem az yaglı omlet yaparım..2 caybardagı cay 1 şekerli

ogleleyin meyve suyu icerim acıkırsam bi kactane cubuk kraker falan yerim..

akşamda pilav 2 ,kaşık ana yemek 2 kaşık yerim bide ayran icerim..9 gibide 1 kivi 1 elma yerim ..

normalde bunun 3 katını yer vee aburcubur baya yerdimm,gunde 1 litre kola icerdim iki haftadır hic icmedim, 10 ayda 10 kilo aldım 45 kiloydum 55 kilo oldum boyumda kısa oyle olunca popo gobek fışkırdı bide hamilelik duşunebilirm 1 sene icinde 45 kiloya inmek istiyroum en azından hamile kaldıgımda şimdiki kilom kdr olurumbide 55 de hamile kalsam dogum yapana kdr 70 i bulurum yusyuvarlak olurum sonrasındada zayıflamak mesele...şansımaaa rejim yapmaya başladıgımdan beri surekli yagmur yagıyor yuruyuş yapmak istiyrum ondan heralde
şimdi ben nerrede yanlış yapıyorum kızlarrrr ..forumu okuyorumm haftada 3-4 kilo veriyor arkadaşlar..ben iki haftada 2-3 kilo versem mutlu olcam ama hic tık yokk