sene 2008...yaz tatilindeyiz.....kilolu olduğumun farkındayım ama o kadar takmıorum....birgun yuzuoruz arkadaşımın cok şakacı (!) babası anaaaaaa balina geliyor dedi....o an dank etti....ben gercekten kiloluydum hayatımda hicbir donem zayıf olmadım..hatta ilkokula giderken yaşıtlarından 5 kilo fazlan var biraz dikkat etmelisin ilerde başına dert olabilir dediğini bile hatırlıorum...lisede hep 85 kiloydum...hep yedim...buyuk babannem hep ağzıma tıkardı lokmaları...tatlı krizleri de atlanılarcak bir nokta değildi..yarım kilo fıstık sarma alıp oturup yediğimi bilirim...en yakın arkadaşım da kiloluydu ama 85e vurduğu zaman diyete başladı...oldukca verdi...onu kıskanıyordum icten ice ama hic işime gelmiyordu...universiteye başladım..ilk yıl yurttu okuldu derken 85ten 79-80 e duşmuştum..vucudum sıkılaşmıştı..sonra eve cıktım yine kilo aldım....3. sınıfa kadar adam akıllı hic tartılmadım..ama tartıldığım zamanlar 87-88 cıkıyordum...yukarda da yazdığım gibi universite 3. sınıfı bitirdiğimde yaz tatilinden donuşte tartıldım...tam tamına 93 kiloydum..boyum 1.70...iri yapılıyımdır zaten genetik bizde...ama dediğim 93 bunun iri yapılılıkla bir ilgisi yok!! depresyonabile girdim o yaz...tedavi gordum..ilac başlamak zorunda kaldım...o zaman kendimden başka hicbirşeyin o kadar onemli olmadığına karar verdim...başladım diyet ve spora...sabah kalkıp kahvaltımı yapmadan kopeğimle yuruyuşlere...1. hafta 3 kilo vermiştim..hemde sadece dikkat ederek...sonra ankaraya okula donduğumde devam ettim diyet ve spora..6 ay gibi bir surede 77 kiloya duştum...cok mutluydum...ondan sonra diyeti bıraktım..neden bilmiorum istemdışı oldu...hep 77-80 arasıydım...sonra okul bitti...iş buldum ve izmire taşındım...taşındığımın 5. ayı tartıya cıktım ve o da ne????? ben yine kilo almıştım...hem de oole boole diil 84 olmuştum bu arada 22 yaşındayım...ani bir karar alıp yine diyet ve spora başladım....şu an 74 kiloyum...yani hayatımda hatırladığım en zayıf halimleyim) diyete ve spora devam...hava da ısındı benim iştahım iice kactı 6dan sonra yemiyorum..yuruyuş yapıyorum.....booool booooooooooooool su iciyorum....sabahları yumurta sade kahve ve 1 dilim kepek ekmeği...oğlen az şekerli kahve ve form urunlerinden yiyorum...akşam salata ve corba...karnımda doyuyo ama cok değil...yuruyuşlerde zorlamıyorum kendimi..cok mutluyum ve 65 kilo olmak istiyorum...umarım bir gun o rakamı tartıda gorucem..herkese soruyorum zayıflamış mıyım diye?? duydukca gaza geliyorum...bu yaz icin bikinimi aldım..kucuk beden...sığıcam ona ve kimse gozlerini uzerimden alamayacak!!! benim gibi obur otesi bir insan başarırsa herkes başarır..kendiniz icin yapın...yaş ilerledikce kilolar verilmiyor...yaşlandıkca da kilo alabilme olasılığımız yukseldiği icin şimdiden onlemini almak lazım.... :sm_cool: