Moonface'nin Başarı Oykusu 10 Kilo Verdi
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Moonface'nin Başarı Oykusu 10 Kilo Verdi
-
31-10-2022, 07:29:40merhaba arkadaşlar benim kilo problemim 2006 yılında başladı universiteye başladığım yıl cok normal bi kilom vardı 56 57 kilo arasındaydım boyum 1.62 daha sonra fastfood falan derken ben kilo almaya başladım.daha sonra 2007 yılında nişanlılık donemim oldu ve nişanlımın askere gitmesiyle kabus dolu gunlerim başladı onun stresi uzuntusu herşeyi beni surekli buzdolabın başında ne yesem diye duşunmekte buldum kendimi ve 70 kiloya kadar cıktım durduramıyodum kendimi herşeyi denedim sandaloz sakızımı dersin sirkeli sumu dersin lahanamı dersin akla gelebilecek herşey...ama bigun kesin ve kesin zayıflıcam dedim ve başladım ilk once ekmeği kestim sadece kahvaltıda yiyodum spor yaptım sıkılaşmak icin ve bide takviye aldım ben eczacım onermişti xxxx kullandım bu sayede evlilik hazırlığıda girdi araya ve ben 30 10 2010 duğun gunumde 60 kiloydum.şimdi tam 1 senelik evliğim hala aynı kilomdayım.ama bir 4 kilo daha versem benim icin ii olacak inşallah veririm devam ediyorum.yalnız doğum kontrol hapı kullandığım icin o vucudu dengeliyo ne kilo alıyosun ne veriyosun o yuzden biraz yavaşladı kilo vermem... işte bole kızlar bende cok kotuydum o donemler giydiğim hicbir kıyafet olmuyodu boyda kısa olunca top gibi bişi oluyosun...ama isteyince insanın başaramıcağı hicbirşey yokmuş ben bunu anladım...