sanırım ben başarmışlardan biriyim cizelgemde 56 gozukuyor fakat 59da sabit kalıcam artık, 56 benim icin fazla zayıf.
şubat ayında başladığım sağlıklı beslenme programımı şuan bir beslenme alışkanlığı haline getirdim, aslında kendiliğinden bir sure sonra alıştı bunye diyebiliriz. gecmişte bicok şok diyet ve ilac denemiştim fakat hepsinin sonunda geri aldım kilolarımı.. şubat ayında başladığım programdan sonra 3-3.5 ay kadar bir surede 74 kilodan 59 kiloya indim. tamamen sağlıklı beslenerek sık sık ve az az yiyerek.. demek bu şekilde oluyormuş1 aya yakın zamandır kilomu sabit korumaya calışıorum 60 ve 59 arasında gidip geliodum 1.5 haftadır falanda sabit 59um boyum 1.74. takip ettiğim belli bir diyet programı yok, bicok şeyden yedim ama az yedim, yani sadece tadımlık. tabi tamamen kestiğim besinlerde oldu, cikolata, kızartmalar, hazır meyve suları, beyaz ekmek vs gibi.. bol yoğurt ve su tukettim. akşamları hafif şeyler yedim.

şuan bicok şeyi daha rahat ama yine dikkat ederek tuketebiliorum.. internette arama motorlarına kolay kilo verme, diyet vs.. değil, sağlıklı beslenme yazdım.. onları okudum sindirdim..

tabi bide gozden kacmaması gereken bişey daha var K.K deki dostlarım onlar olmasa bu gazı alıp bukadar devam edemesdim belkide, teşekkur ederim fıstıklarrr...a.s.