kendisi sık sık giriyor diyet sayfalarını takip ediyordu.
onunla birlikte bende bakıyordum. buraya zayıflayan herks icin
"aaa nasıl zayflamş,,bizde bole olablrmyz ki" diyip sabh diyete giriyor akşama bozuyorduk

ben ara sıra burayı takip etsem de uyelik almadım. hep arkadaşımın bu adresinden takip ettim forumu.
uyelik almadgm icn gene onun adresinden yazıyorum. cok ısrar etti buraya yazmam icin

şimdi gelelim kiloma 2 yıl once bu siteyi ilk gordgmde 66 idim. şimdi 58 hatta 57 de oluyor sabhları

bnde cok cektim kilolardan,istedgm kıyafeti alamamaktan,yazları mutsz olmaktan.
bende istiyordm şık şıkıdım elbiseler giymeyi bikini giyip denize gitmeyi o şortların icine sıgabilmeyi...
inanın sorun bikini veya şort giymek değil. onların icine sıgabilcegini bilmek.. giymesekte olur ya ama onun icine sığablrm bana tam olur duşuncesi ALLAHIM ne kadar buyuk bir sewinctir dimi ? bu bana buyuk kucuğu varmı diyeblmek ahh ahh . bilirim hepsini bilirim yaşadım!
hic guzel duygular değildr. ama şimdi bam başka duygulardayım.
dolabmda salaş uzun bol şeyler dğil rengarenk dar ustme tam oturan,orasını burasını cekştrmeyecgm kıyafetlerim var

sacım başım makyajım bile değişti artk daha kendime guveniyorum

ve şole birşey var, bn tum bu duygudan neden kendimi mahrum bırakmşm yıllardır diyorum.......
en guzel caglarımda neden utanp sıkılmş zorluk cekmşm ben neden neden neden !
arkadaşlar lafı uzatmayayım lutfen sorun kendinize neden bu işkence 1 tabak daha fazla yemk icin mi ?
değer mi hic ha ? neler kacırdık biz yıllarca bir bilseniz. o muhteşem duygu nelere bedel bir bilseniz.
lutfen duşlerinizi ertelemeyin,yıllarca bole ugraşmaktansa sıkın dişinizi 3 ay farkı goruceksniz.