Kızlar belki okumuşsunuzdur yazdıklarımı daha onceden 76 kilo olup depresyona girmiştim normalde 67-68 kilo olan biri olarak.. sonra yediklerimi duzene soktum ve sınav-secim donemi stresli zamanlar yaşadım falan tatile gittim kilo aldım biraz ama şişkinlikti verdim hemen bugun bir elbise denedim size gostermek istedim.. şu an 71 kiloyum, boyum 178, iri bir kızım asla cıtı pıtı zayıf biri olmadım, spor gecmişim de olduğu icin kollarım bacaklarım iri, bacaklarım bir metre kollarım kaslı; ama elbise icinde guzel gorunduğumu duşunuyorum large beden giyiyorum, 40-42 beden pantolon, şort alıyorum.. bugun ben orada elbise denerken bir manken geldi sarışın adını bilmiyorum kabindeki kızlar konuşuyordu onlardan duydum, o da aynı elbiseyi denedi ve kendisi zayıf olduğu icin bayağı ona bu kadar yakışmadı o da bıraktı inanın guzel gorunmek icin zayıf olmak şart değil. şu an ideal kilomdan fazla da olsam iyi gorunduğumu duşunuyorum, fazlalıklarımdan kurtulduğumda daha da iyi olacak. ve unutmayın, guzel kadın kıvrımlı kadındır, zayıf bir deri bir kemik sıfır beden değil Eki Goruntule 223737 Eki Goruntule 223738

ilk fotoğraf 76 kiloyken nisanda cekildi, ikinci fotoğraf bugun, 71 kiloyum ustumdeki elbise de L beden