Merhaba hanımlar, yaşım 26 boyum 1.63.

Cok zayıf bir cocukluk ve ergenlik donemi gecirdim. Oyle ki 18 yaşındayken 45 kiloydum. Boyum da durmuştu. Daha sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım. 19 yaşında 47 kilo oldum. 20 yaşında 50 kilo

20 yaşından sonraki 6 yılda "16" kilo almayı başardım ve tam 66 kilo oldum.

Birkac ay once evlendim. Kilo artışım bu hızla devam eder, ileride bebek te olunca daha cok kilo alırım diye endişelenmeye başladım. Ama bu endişe estetik goruntuden cok tamamen sağlığım icindi. Vee fazla kilolarımdan kurtulmaya karar verdim.

1 aydır gunde 3 oğun yemek yiyorum herzamanki gibi meyvemi tatlımı da Sadece sabah kahvaltısında 4 dilim ekmek yerken şimdi 2 dilim yiyorum. Daha cok hareket ediyorum. Daha fazla su iciyorum. ıvır zıvır yemeyi kestim. SOfradan doymadan kalkıyorum artık. Ama ac ta değilim. Ve 4 kilo verdim Vucudumda ve yuzumde herhangi bir sarkma ve cokme yok. Tam tersi daha hafif hissediyorum kendimi. Amacım 2 kilo daha vermek.

Ben 1 ayda 4 kilo verdim. 1 ayda 2 kilo daha verebilirim. Ama 6-7 kilodan fazla vermek isteyen arkadaşlar bunu mutlaka bir doktor kontrolunde yapmalılar. Fakat şu da unutulmamalıdır ki doğru nefes alıp vermek, yeme alışkanlığımız icindeki yanlışları tespit edip bunları uygulamamak, bol su icmek ve bol hareket yapacağınız diyet kadar onemlidir...

Zayıf olmak sağlıklı olmak değildir her zaman! Kilolu olmak ta sağlıksız olmanın belirtisi değildir!

Herkesin ideal kilosu farklıdır... Benim kilo alışım cok hızlanmıştı, hazımsızlık sorunum vardı. Orneğin sabah deneyip aldığım bir pantalon akşam giydiğimde dar geliyordu Uyku surem fazlalaşmıştı, eskiden 8 saat uyku yeterli gelirken son zamanlarda 12 saat uyusam bile yorgun hissediyordum. Surekli halsizdim. Bacaklarımda selulitlerim coğalmıştı Tum bunlardan şikayetci olduğum icin kilo vermek istedim. Şuan bu şikayetlerimin hicbiri yok.

Kilo vermek isteyen arkadaşlar, lutfen estetik kaygılarınızdan once sağlınızı duşunun. Sağlıklı, hafif, huzurlu yıllar dilerim