selam arkadaslar cocuklugumdan beri hep bir sisko oldum zayfılık nedir neler hissedilir hic bilmedim aslında kucuklugumden beri hep sporun icindeydim ama sporu hic zayıflamak icin yapmadım 5 yasında yuzmeye ve atletizme basladım 6 yıl devam etti bu sonrasında da hep sporun icinde oldum yasıtlarım inceceikken ben hep sismandın hicte zayıflamayı dusunmedim ailem arkadaslarım cok derlerdi az ye zayıfla diye ama alınmazdım bile hatta o kadarki kendi kendimle dalga gecerdim birde birden zayıflamak istedigimi anladım en buyuk sebepse vucudumu merak etmek oldu acaba zayıf olsam nasıl bir fizigim olurdu diye bu sekilde karar verdim ve basladım cok kotu bir yeme duzenim vardı gunde 10-15 lt cola icerdim tabii yanında yedigim cikolataların pastaların haddi hesabı yoktu yemek layım hic olmadı sadece kahvaltı yapardım sonrasında da fast food ve abur cuburlar internette arastırma yapa yapa kendime saglıklı beslenme seklini oturttum ayda 4-5 kilo vermeliydim fazlası degil 6-7 ogun yaptım sebze meyve sut urunleri hepsini koydum beslenmeme gunde 3-3.5 lt su icmeye basladım colayı bıraktıktan sonra ve bu sefer sporu saglık icin yapmaya basladım sonunda istedigime kavustum
kızlar yeterki isteyin mutlaka basarırsınız ustelik birde troit hastası cıktım yine de yılmadan devam ediyorum ben basardıysam herkez basarır evet gercekten cok zor kilo verme ama verdikce oyle bir guven geliyorki anlatamam bunu 38 beden giyiyorum artık kıyafet alırken bu olurmu demiyorum artık giyemedigim ne varsa giyiyorum lutfen azimli olun ve basarın