sonra ... sonra felaketler gelmeye başladı... şubat ayında domuz gribi oldum. ustune bir de zaturre... ardından tam iyileştim derken ardı ardına beş kez normal gribe yakalandım bir ayda... o da gecti mart ayında ulser ve migren teşhisi kondu bana... iş hayatında kadro almak icin deli gibi uğraştığım universitem yan cizmeye başladı... uc yıldır her şeyi paylaştığım her zaman yanında olduğum, ne fedakarlıklar yaptığım ve son altı aydır cok yakınlaştığım bir arkadaşım bana dostum! diye biten bir mesaj attıktan sonra yeni biriyle cıkmaya başladı. bu da yetmedi, ev arkadaşlarımın ayrı eve cıkma projelerinin olduğunu, bunu da sırf ben erkek arkadaşları evde yıkanıp yatıp her şeyi yapacaklarsa en azından haftada bir kac gun gelmelerini soylediğim icin yaptıklarını oğrendim. aslında daha pek cok şey oldu ama burada kısa kesiyorum. zira hatırladıkca icim acıyor 2010 senesinde olanları...:sinifsinif:
vee mayıs ayının on dokuzu gecesi tartıldım. en son tartıldığımda hayatımdaki en yuksek kilo olan 110 kilodaydım ve kac cıkacağıma dair en kucuk bir fikrim bile yoktu. ve 136yı gorunce inanamadım. mafoldumben tekrar cıktım indim cıktım vs... hatta inanmadığımdan ertesi gun başka bir tartıda da tartıldım. sonuc elbette tam bir felaketti! ne yapabilirim diye duşunmeye başladım. radikal bir karar verip tum ilacları bıraktım. on uc yaşından beri kullandığım her tableti ozenle cope fırlattım. b en kendime yardım etmiyorken kimsenin bana yardım etmediğini kabullendim. inanır mısınız gecen ay ilk defa kendiliğimden regl oldum ben... bunun ne demek olduğunu ancak yaşayan biri bilebilir

kilolulara saygı duymayan beyinsizlerin yaşadığı toplumda ne kadar direnseniz de sizin e ilk aklınıza gelen nasıl karşılanacağınız oluyor bir sure sonra... zayıflamalıydım ben de.. internette gezinirken kkyı buldum. o gun bugundur de rejim ve spor yapıyorum. bir ki kez kucuk kacamaklar dışındabilmiyorumkismile hic kacamak yapmadım ve sonuc inanaılmaz oldu. o kadar hormon problemine rağmen bugun 27 temmuz ve ben 115 kiloyum. odaklanıp savaştıktan sonra başarılabiliyormuş!! ve 90 ustunde arkadaşlarımla paylaştığım bir kzıılerili atasozunu burada da paylaşmak istiyorum: ozgurluk onu her gun yenidne hak edenindir!! bu sozu kilolu insanların oncesi sonrası hallerini ve bir kac kucuk motivasyon sozunu buzdolabıma astım. arkadaşlarıma en dedikoducularına bile